上一頁下一頁
發新話題

【夜遊館】~徵一班鍾意傾計既男/女性朋友~

收藏  |  訂閱
1.5k  34.2k

引用:
原帖由 gum717 於 27/5/2009 16:36 發表 查看引用來源

...我都知妳係吹得...玩得既...:smile_46:

亞be 嬲左我..:smile_44:
當然啦~~:smile_34: :smile_34:
你做咩樹嚟呀~~~:smile_41: :smile_41:

引用:
原帖由 辦公室小妹 於 27/5/2009 16:37 發表 查看引用來源

:smile_o16: :smile_o16: 無就無啦. 我唯有愛死你囉
小心失血過多呀~~~:smile_o10:

引用:
原帖由 我鍾意小魔鬼 於 2009-5-27 04:38 PM 發表 查看引用來源
小心失血過多呀~~~:smile_o10:
:smile_o10: 失左既, 搵要靠你捐D黎補補我啦

引用:
原帖由 辦公室小妹 於 27/5/2009 16:39 發表 查看引用來源

:smile_o10: 失左既, 搵要靠你捐D黎補補我啦
我可以點俾你先~~~:smile_o10:

引用:
原帖由 辦公室小妹 於 2009-5-27 04:35 PM 發表 查看引用來源

:smile_o06:我明嫁.......因為我自己都成日係甘吹
咁妳係咪成日講大話架.....:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 gum717 於 27/5/2009 16:43 發表 查看引用來源

咁妳係咪成日講大話架.....:smile_30: :smile_30:
之前成日講..而家無需要講...:smile_30: :smile_30: 有需要都唔會講~

引用:
原帖由 我鍾意小魔鬼 於 2009-5-27 04:42 PM 發表 查看引用來源
我可以點俾你先~~~:smile_o10:
有3樣擇
一就係比我吉你一刀, 然後我用樽裝起佢
二就係用針筒抽出黎
三就比我係你大動胍度噬一啖:smile_o01:

引用:
原帖由 gum717 於 2009-5-27 04:43 PM 發表 查看引用來源

我唔講大話, 不過我鍾意講笑, 有D會誇張左少少:smile_o05:

初黎報到.......:smile_o15:
多多指教.......:smile_o15:
大家好嗎.......:smile_o15:
我叫yy..........:smile_o15:

引用:
原帖由 辦公室小妹 於 27/5/2009 16:44 發表 查看引用來源

有3樣擇
一就係比我吉你一刀, 然後我用樽裝起佢
二就係用針筒抽出黎
三就比我係你大動胍度噬一啖:smile_o01:
我揀第三喇...起碼有肌膚之親~:smile_o05:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆