上一頁下一頁
發新話題

山長水遠去小島..@(下川島)之長編大論報告.....

收藏  |  訂閱
823  27.4k

引用:
原帖由 cherry8788 於 2009-5-12 11:57 AM 發表 查看引用來源
你憑咩代版主講野呀:smile_38::smile_38::smile_38::smile_38::smile_38::smile_38::smile_38::smile_38::smile_38::smile_38:
早晨呀
車車:smile_38:

引用:
原帖由 cherry8788 於 2009-5-12 11:57 AM 發表 查看引用來源
你憑咩代版主講野呀:smile_38::smile_38::smile_38::smile_38::smile_38::smile_38::smile_38::smile_38::smile_38::smile_38:
沉晚玩得開心嗎:smile_41: :smile_41:

睇完再推多嘢先
係咪去得下川
最少玩佢 3D2N 至得呢:smile_38:

車兄中午好

引用:
原帖由 wetchina 於 2009-5-12 11:33 AM 發表 查看引用來源

人有錯手得未.....你都唔洗甘大反應啊.
洪爺你好,希望係啦!:smile_38:

引用:
常理分析口者,版主寫到明"用心分享”,但又扣分,唔係人有錯手,咁又會係d乜呀?:smile_45:

thanks your report.

引用:
原帖由 亂我心者多煩憂 於 2009-5-12 12:23 PM 發表

洪爺你好,希望係啦!:smile_38:  
嘻嘻,可能呢排龍版出野出得多,手震震按多左個 "-" 呢個符號

溫咗 d 書
都係時候啦
高佬兄
開反個 下川 3D2N 團啦:smile_38: :smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 花無缺1974 於 2009-5-12 12:29 PM 發表 查看引用來源

嘻嘻,可能呢排龍版出野出得多,手震震按多左個 "-" 呢個符號
花兄,你好!:smile_38:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆