上一頁下一頁
發新話題

徵ღ雙子座一齊傾計ღ其他星座都歡迎架【199】

收藏  |  訂閱
736  6.0k

引用:
原帖由 CKL0629 於 2009-4-19 02:10 PM 發表

講真歌聲同傳教係mail point

樣只係其次:smile_38:
哈哈~~ 睇靚女都係main point~~
不過返下教會都唔錯.. 認真認識主個隻

引用:
原帖由 不肖仔 於 2009-4-19 02:05 PM 發表
食左喇  你地呢:smile_41:
食左米線

引用:
原帖由 晴- 於 2009-4-19 12:55 PM 發表 查看引用來源
angus哥哥....係掛住囉:smile_40:
係呀!:smile_40:

引用:
原帖由 anguschan0425 於 2009-4-19 04:33 PM 發表 查看引用來源

係呀!:smile_40:
angus哥哥....我點都唔再返醫院架喇!
次次都係甘...話入去檢查好快走得...次次都唔係嘅!
我唔會再信佢地架喇...一個二個都係衰人黎架!

hello 晴晴:smile_34:

引用:
原帖由 genken 於 2009-4-19 12:10 PM 發表 查看引用來源

我成朝仲未食過呀:smile_27::smile_27:
煮咩嘢食呀~:smile_41:可唔可以分啲俾我:smile_13:
E+煮洋蔥炆紅酒牛肉:smile_30:
一齊食呀~XD

引用:
原帖由 晴- 於 2009-4-19 06:00 PM 發表 查看引用來源

唔準曳曳~:smile_34:

:smile_40: 入黎say hi!^^:smile_43:

引用:
原帖由 晴- 於 2009-4-19 18:00 發表 查看引用來源

晴晴咩事呀:smile_41:

引用:
原帖由 晴- 於 2009-4-19 06:00 PM 發表 查看引用來源
晴晴做咩事要入醫院呀...:smile_24:   :smile_24:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆