上一頁下一頁
發新話題

蓉兒上discuss 徵朋友100post,多謝各位貴賓.感激支持

收藏  |  訂閱
741  6.5k

文生............你又收埋蓉蓉:smile_22: :smile_22:
快D放去出嚟:smile_43: :smile_43:

蓉蓉好:smile_38::smile_38::smile_38:

引用:
原帖由 MATHES232 於 2009-4-18 02:11 PM 發表 查看引用來源

是什麼色也有:smile_30: ,,,,,,,,除了美色.因為我無顏色(唔化妝重乜色都冇):smile_13:不過.我心地好.已是滿分了,對嗎:smile_44:
又一次自貶,要改.............:smile_34:

心地好還要加上全心全意對相公才滿分~ :smile_38:

引用:
原帖由 MATHES232 於 2009-4-18 02:12 PM 發表 查看引用來源

信我才得救呀:smile_30:

你無話要我做呀.我唔知呀:smile_14: 下次做呀:smile_30:
好,相公信妳,但妳下次要做甚麼?

記得這個帖說甚麼嗎~ :smile_30:

引用:
原帖由 MATHES232 於 2009-4-18 02:14 PM 發表 查看引用來源

我跟本就是乖到暈又乖到痺:smile_30:
相公以下問題絕無抽秤~

「乖」與「暈」和「痺」有甚麼關係?:smile_41:

引用:
原帖由 080709 於 2009-4-19 07:33 AM 發表 查看引用來源
早晨:smile_38: 蓉蓉、文曲
午安~ :smile_38:

一個遲來的回覆............:smile_35:

引用:
原帖由 080709 於 2009-4-19 07:33 AM 發表 查看引用來源
早晨:smile_38: 蓉蓉、文曲
午安~ :smile_38:

一個遲來的回覆............:smile_35:

引用:
原帖由 花映雪 於 2009-4-19 10:04 AM 發表 查看引用來源
文曲呢:smile_41:
在 ~

又是遲來的回覆~ :smile_40:

文生......你又收埋蓉蓉:smile_22: :smile_22:
快D放去出嚟 :smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 MATHES232 於 2009-4-19 03:53 PM 發表 查看引用來源

真是好開心.我也有help個工人煮飯.巧手蓉不能放過食物的:smile_30: :smile_30:

妳係工人個工人?:smile_41:

別人在心中詛咒妳阻住晒,妳自己又唔知...........:smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆