上一頁下一頁
發新話題

魔B團徵蒸精晶人入黎吹下水*~Round258

收藏  |  訂閱
736  6.2k

引用:
原帖由 arlotin 於 2009-4-16 00:00 發表 查看引用來源
可能佢要 d 時間冷靜0下呢 ~
你0地咪用呢 d 時間諗0下點氹返佢 lo ~~
而家係搵佢唔到,唔知佢發生咩事呀 :')。

引用:
原帖由 arlotin 於 2009-4-16 12:00 AM 發表 查看引用來源
可能佢要 d 時間冷靜0下呢 ~
你0地咪用呢 d 時間諗0下點氹返佢 lo ~~
:smile_24: :smile_24: 我諗好架喇!只要佢唔好再嬲嬲!

阿天、穎美,我去瞓先喇!尋晚同今日都發燒…要閃先喇!晚安喇!:smile_19:

引用:
原帖由 wingmei 於 2009-4-16 00:02 發表 查看引用來源

而家係搵佢唔到,唔知佢發生咩事呀 :')。
你見佢仲有上 fb 即係佢冇事啦 ~
只係你搵佢唔到0者 ~ :smile_19:

引用:
原帖由 遨凡 於 2009-4-16 00:03 發表 查看引用來源

:smile_24: :smile_24: 我諗好架喇!只要佢唔好再嬲嬲!
咁就得啦 ~

引用:
原帖由 遨凡 於 2009-4-16 00:04 發表 查看引用來源
阿天、穎美,我去瞓先喇!尋晚同今日都發燒…要閃先喇!晚安喇!:smile_19:
我都走啦 :')

引用:
原帖由 遨凡 於 2009-4-16 00:04 發表 查看引用來源
:smile_39: 搞咩呢排咁多人發燒呀 ~~
小心身體 ~ 休息多 d 啦 ~~ 早抖 ~

引用:
原帖由 wingmei 於 2009-4-16 00:12 發表 查看引用來源

我都走啦 :')
人地都諗好0左喇 ~ 你都快 d 諗啦 ~ 仲:')  ... ... :smile_19:

:') 無左大隻~~~靜晒呢~~

引用:
原帖由 type100q 於 2009-4-16 00:35 發表 查看引用來源
:') 無左大隻~~~靜晒呢~~
係 lo ~ 佢唔0黎你0地都唔0黎喇 ~:smile_39:
你好返晒未呀 ?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆