上一頁下一頁
發新話題

芙蓉桑拿真係旺到離晒普(Part II)!!

收藏  |  訂閱
738  50.8k

回覆 601# 的帖子

我敢講一句...芙水 D 女一定窄...
如果同 CP SN D MM 比... 哈哈... 一日比人幾 Q 呀大佬...點窄 ? :smile_27:

引用:
原帖由 穿心箭 於 2009-4-21 12:03 AM 發表 查看引用來源

女女係咪一樣都係果D女
何謂一樣?:smile_41:

引用:
原帖由 god151hk 於 2009-4-21 12:10 AM 發表 查看引用來源

何謂一樣?:smile_41:
係咪飛機個D女:smile_13:

引用:
原帖由 god151hk 於 2009-4-20 11:54 PM 發表 查看引用來源

c-hing *) 咩類型女女黎呢?
我記得咋... 163cm 到高... 波波都唔少估 33C 屬好揸果 D...樣好難講見人見智...
咁一定唔夠 ^* (* 果 D... 我收貨...長長頭髮...腳長...服務禮貌好...
唔知點講了...試下啦...你話有老正嘛...
我按過咁多...佢老正都數一數二...舒服過我去幾舊皇崗什麼 水DO 水雲 老正...:smile_27:

引用:
原帖由 穿心箭 於 2009-4-21 12:13 AM 發表 查看引用來源

係咪飛機個D女:smile_13:
都係個d快樂位咁啦

引用:
原帖由 PercyPercy 於 2009-4-21 12:14 AM 發表 查看引用來源

我記得咋... 163cm 到高... 波波都唔少估 33C 屬好揸果 D...樣好難講見人見智...
咁一定唔夠 ^* (* 果 D... 我收貨...長長頭髮...腳長...服務禮貌好...
唔知點講了...試下啦...你話有老正嘛...
我按過咁 ...
未試過^*, (*就偶然試過一次, 都okay, 但佢話我好硬.....個人:smile_13:

引用:
原帖由 god151hk 於 2009-4-21 12:18 AM 發表 查看引用來源

都係個d快樂位咁啦
諗住2號去睇吓:smile_13:

引用:
原帖由 god151hk 於 2009-4-21 12:19 AM 發表 查看引用來源

未試過^*, (*就偶然試過一次, 都okay, 但佢話我好硬.....個人:smile_13:
個人點硬.....?:smile_27:

引用:
原帖由 tabo123 於 2009-4-21 12:21 AM 發表 查看引用來源

個人點硬.....?:smile_27:
凍到硬

引用:
原帖由 穿心箭 於 2009-4-21 12:20 AM 發表 查看引用來源

諗住2號去睇吓:smile_13:
又係連假,又係星期六,一定爆到九彩...:smile_45:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆