上一頁下一頁
發新話題

中山友酒會.......幾+歲人初用QQ.....

收藏  |  訂閱
902  14.6k

引用:
原帖由 wac@chicken 於 2009-3-28 03:33 AM 發表 查看引用來源

我們不是勢力,唔會對外有任何影響
只是間中搞搞友聚同上網吹水
ok
我絕對明白
但....:smile_45:

有無人呀:smile_13: :smile_42:
even though
中國通都ok ga

d 中山兄弟
一個都無呀:smile_42: :smile_39:

引用:
原帖由 wac@chicken 於 2009-3-28 03:33 AM 發表

我們不是勢力,唔會對外有任何影響
只是間中搞搞友聚同上網吹水
吹水呃分, 人人有份.
中山友講吓中山靚女先得, "LIU AMAI", 美國AV新星, 十八歲, 瓜子面帶酒凹, 現時幼齒身裁,
亞美佢父族係石岐長洲老黃, 身段窈宨, 皮光肉白, 係佢地氏族得客家打種, 希望過多两年,
亞美發育原全之後, 會成為家傳戶曉嘅國際天皇吊星.
LIU AMAI 搜尋就會揾到佢, OverEighteen 係佢附屬公司,
小弟唔貼相或link上嚟, 費事俾人扣分.

引用:
原帖由 bokyeh 於 2009-3-28 07:45 AM 發表 查看引用來源

吹水呃分, 人人有份.
中山友講吓中山靚女先得, "LIU AMAI", 美國AV新星, 十八歲, 瓜子面帶酒凹, 現時幼齒身裁,
亞美佢父族係石岐長洲老黃, 身段窈宨, 皮光肉白, 係佢地氏族得客家打種, 希望過多两 ...
堅定流:smile_14:

引用:
原帖由 bokyeh 於 2009-3-28 07:45 發表 查看引用來源

吹水呃分, 人人有份.
亞美佢父族係石岐長洲老黃, 身段窈宨, 皮光肉白, 係佢地氏族得客家打種, 希望過多两 ...
早晨呀老扑.:smile_15: .咁早就整份早餐嚟呀:smile_04:

引用:
原帖由 深圳胡姬花花 於 2009-3-28 08:30 發表 查看引用來源

堅定流:smile_14:
早晨呀花花...:smile_15: .你未瞓呀:smile_41:

引用:
原帖由 高佬357 於 2009-3-28 08:41 AM 發表 查看引用來源
早晨呀花花...:smile_15: .你未瞓呀:smile_41:
呢幾日睡了很多加下好精神:smile_34:

引用:
原帖由 深圳胡姬花花 於 2009-3-28 08:58 發表 查看引用來源

呢幾日睡了很多加下好精神:smile_34:
唔怪得近排唔見你...差D要打999喎

早晨高老

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆