上一頁下一頁
發新話題

060309代~♥♡雪國徵男女朋友♡♥~啟天回歸祝gerry回歸

收藏  |  訂閱
738  5.3k

引用:
原帖由 OL妹妹 於 2009-3-13 05:04 PM 發表 查看引用來源

唔係講笑, 佢地最細既都3X歲....最大既 64歲:smile_42: ...3X-4X都仲溝通到
個D 6X歲既...你以為你講既野佢明, 原來係唔明架 ......
到錯左俾人鬧得最甘既咪又係我:smile_24:
你做邊間場架??? 乜d姐姐咁大年紀既:smile_14:話聲比我知, 等我唔好去幫襯

引用:
原帖由 trulymic 於 2009-3-13 17:07 發表 查看引用來源
你做邊間場架??? 乜d姐姐咁大年紀既:smile_14:話聲比我知, 等我唔好去幫襯
全部都係靚仔黎架 ......我公司陽盛陰衰

引用:
原帖由 OL妹妹 於 2009-3-13 05:11 PM 發表 查看引用來源

全部都係靚仔黎架 ......我公司陽盛陰衰
鴨店......:smile_14:

引用:
原帖由 OL妹妹 於 2009-3-13 03:21 PM 發表
:smile_38: 大家好....勁耐無黎
妳好ma,ol妹妹:smile_38:

引用:
原帖由 trulymic 於 2009-3-13 17:07 發表 查看引用來源
你地搵人幫我改左呢句佢啦 : OL妹妹~過路Angel~正在蜜運中~

改乜都好... ...

引用:
原帖由 nahchuen 於 2009-3-13 05:13 PM 發表 查看引用來源
你頭先見到亞妹就轉頭走呀:smile_30:

引用:
原帖由 nahchuen 於 2009-3-13 17:13 發表 查看引用來源
收工先黎 HI, 下句咪BYEBYE

引用:
原帖由 OL妹妹 於 2009-3-13 05:14 PM 發表 查看引用來源

你地搵人幫我改左呢句佢啦 : OL妹妹~過路Angel~正在蜜運中~

改乜都好... ...
OL妹妹~鴨店最後生既媽咪

引用:
原帖由 OL妹妹 於 2009-3-13 05:15 PM 發表 查看引用來源

收工先黎 HI, 下句咪BYEBYE
下句係聽朝good morning呀

引用:
原帖由 OL妹妹 於 2009-3-13 04:10 PM 發表

終於有人覆下我....PTU當我無到呀
我依家公司好忙架 你估以前呀
(今日出奇地靜:smile_35: )
我好早見到,但忽然有急士,所以遲覆,鎖妳:smile_35:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆