上一頁下一頁
發新話題

徵各方<<好男>>好女交個朋友傾下計, 有緣入黎聚聚^..^(40)

收藏  |  訂閱
842  6.5k

引用:
原帖由 Purple_Dino 於 2009-3-6 12:35 PM 發表 查看引用來源

呢度........男生女相大有人在........:smile_30:
咩叫姆多對呀??:smile_41:
喺幾多對,HEHE打錯字,
真KA,,男生女相,男生女相通常喺相傘,,,,唔通你中左佢地,,而為喺女,點知...而為滿心歡喜,,點知變垂頭喪氣,算LA唔好咁

引用:
原帖由 仰慕者 於 2009-3-6 12:37 PM 發表 查看引用來源

又未必 , 睇下犯咩罪啦. 可能係偷底底咋 . :smile_30:
偷左底底,淨低brabra會好寂寞架,原本係天生一對架麻

仲未有人講飯局資料既.............:smile_27: :smile_27:

引用:
原帖由 cobe 於 2009-3-6 12:36 PM 發表 查看引用來源

3次就出你咪煮親送LO:smile_30: :smile_30: ,叫埋多D人離食先
我想係做附責煮果個喎. :smile_40:

引用:
原帖由 chan_B 於 2009-3-6 12:40 PM 發表 查看引用來源
仲未有人講飯局資料既.............:smile_27: :smile_27:
來日方長,等最後公報啦

引用:
原帖由 Purple_Dino 於 2009-3-6 12:37 PM 發表 查看引用來源

你嫌命長呀......我煮你都夠膽食........:smile_30:
都幾長架仲有,你煮一定敢食,有人煮WO,,不個煮完你試先:smile_30:

引用:
原帖由 cobe 於 2009-3-6 12:39 PM 發表 查看引用來源

喺幾多對,HEHE打錯字,
真KA,,男生女相,男生女相通常喺相傘,,,,唔通你中左佢地,,而為喺女,點知...而為滿心歡喜,,點知變垂頭喪氣,算LA唔好咁
你講得咁複雜架........:smile_27: :smile_27:

引用:
原帖由 chan_B 於 2009-3-6 12:40 PM 發表 查看引用來源
家下淨係知......二十號.........:smile_38:

引用:
原帖由 cobe 於 2009-3-6 12:41 PM 發表 查看引用來源

都幾長架仲有,你煮一定敢食,有人煮WO,,不個煮完你試先:smile_30:
三幾年都叫長........:smile_41: :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 kaya 於 2009-3-6 12:41 PM 發表 查看引用來源
來日方長,等最後公報啦
即係點呀..........:smile_27: :smile_27:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆