上一頁下一頁
發新話題

★☆肥友徵友區☆★...徵 男女18至99有眼耳口鼻 part 282

收藏  |  訂閱
738  8.0k

引用:
原帖由 wing22033 於 2009-2-28 11:20 PM 發表 查看引用來源

返工好辛苦咩..要攤抖:smile_41: :smile_41:
有邊個返工唔辛苦.... ~_~

引用:
原帖由 firewire 於 2009-2-28 11:28 PM 發表 查看引用來源

有邊個返工唔辛苦.... ~_~
咁又係...我想問哩度會唔會攪打羽毛球的活動架:smile_41: :smile_41: 又或且行山

引用:
原帖由 wing22033 於 2009-2-28 11:30 PM 發表 查看引用來源

咁又係...我想問哩度會唔會攪打羽毛球的活動架:smile_41: :smile_41: 又或且行山
得架~ 但要湊多啲人肯玩至得~

打波既話我去
有無人識彈琴丫
我好耐無彈已經唔記得啦
我想學彈返一隻歌丫

引用:
原帖由 mandy1615 於 2009-2-28 11:55 PM 發表 查看引用來源
打波既話我去
有無人識彈琴丫
我好耐無彈已經唔記得啦
我想學彈返一隻歌丫
咁文靜既活動~ 好難有知音人‧‧‧

引用:
原帖由 firewire 於 2009-2-28 11:41 PM 發表 查看引用來源

得架~ 但要湊多啲人肯玩至得~
我想練返一排先跟羽毛球版的人打,,太耐無打...我驚唔識走位企係度

引用:
原帖由 wing22033 於 2009-2-28 11:58 PM 發表 查看引用來源

我想練返一排先跟羽毛球版的人打,,太耐無打...我驚唔識走位企係度
走位呢家野我都係 Random :smile_19:

引用:
原帖由 wing22033 於 2009-2-28 11:30 PM 發表 查看引用來源

我想打羽毛波ar:smile_13:

引用:
原帖由 mcjeje 於 2009-3-1 12:20 AM 發表 查看引用來源

我想打羽毛波ar:smile_13:
但要book場..其實夠4個人都可以的了

引用:
原帖由 firewire 於 2009-3-1 12:15 AM 發表 查看引用來源

走位呢家野我都係 Random :smile_19:
咁幾時打呀...好想打呀:smile_22: :smile_22: 但都係要book場....大角咀同界限街我都近...唔知難唔難book:smile_13: :smile_13:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆