上一頁下一頁
發新話題

*聚緣會*誠徵30以上單身好男好女,一齊旅行,打牌,唱K,shopping,party...(非誠勿入)13

收藏  |  訂閱
733  19.5k

引用:
原帖由 home_alone17 於 2009-1-3 02:58 AM 發表 查看引用來源

hello
我PM左你了
各 位 會 友..........燈 燈 燈~~~~  HAZE !!   新 鮮 出 爐 啊....走 過 路 過 .....哈哈......唔 好 打 我 啊 :smile_43:

hi all
glad to join u all

引用:
原帖由 寧靜心海 於 2009-1-3 01:57 AM 發表 查看引用來源

好呀 但..我差唔多要訓啦:smile_13:
:smile_38: 各 位 觀 眾..........燈燈燈.........JACKIE!!...............  ..... (想 知 你 隻 狗 狗 叫 咩? )

引用:
原帖由 緣碌碌 於 2009-1-3 12:48 PM 發表 查看引用來源

:smile_38: 各 位 觀 眾..........燈燈燈.........JACKIE!!...............  ..... (想 知 你 隻 狗 狗 叫 咩? )
vivi.....:smile_44:

引用:
原帖由 home_alone17 於 2009-1-3 04:22 AM 發表 查看引用來源
hi all
glad to join u all
係度覆番PM:         我覺得.....如果對生活有D要求既人, 應該係內心仲有熱誠既人.....相對於歲月洗禮......仲保有赤子之心 ....... 純淨雙眼........

至於具體內容: 由 呢1刻 心情.........到人類社會進步........由 1個微笑.......到 宇宙終結.........我地都可以有要求!!!!   

你 呢??? 能 講 下 你 嗎???

引用:
原帖由 talktall 於 2009-1-3 12:53 PM 發表 查看引用來源

vivi.....:smile_44:
神 捕! 哈哈:smile_42:

引用:
原帖由 緣碌碌 於 2009-1-3 01:33 PM 發表 查看引用來源

係度覆番PM:         我覺得.....如果對生活有D要求既人, 應該係內心仲有熱誠既人.....相對於歲月洗禮......仲保有赤子之心 ....... 純淨雙眼........

至於具體內容: 由 呢1刻 心情.........到 ...
:smile_14:拍拍拍拍拍拍......

say hi to everyone.........:smile_15:

引用:
原帖由 talktall 於 2009-1-3 01:38 PM 發表 查看引用來源
:smile_14:拍拍拍拍拍拍......
20 大 板 嗎???

引用:
原帖由 billy/ccl 於 2009-1-3 03:28 PM 發表 查看引用來源
say hi to everyone.........:smile_15:
HI )))))))))))))) :smile_15:

其實 之前你去左邊個城市??有無 艷遇???:smile_04:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆