上一頁下一頁
發新話題

徵28-40歲0既男女朋友~入黎做個fd丫~you are welcome ^^[PART 6]

收藏  |  訂閱
736  19.6k

引用:
原帖由 devil_sweety 於 2008-12-6 10:33 發表 查看引用來源
今早小天使的post 感覺冷清清似的.....:smile_35:唔通個個怕凍唔肯起身~
唔知下一位朋友會是你 (妳) 嗎~ 小天使歡迎你 (妳) 的到訪啊~
SAT...好多人唔使返工...梗留系被竇LA :smile_30: :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 devil_sweety 於 2008-12-6 10:33 AM 發表 查看引用來源
今早小天使的post 感覺冷清清似的.....:smile_35:唔通個個怕凍唔肯起身~
唔知下一位朋友會是你 (妳) 嗎~ 小天使歡迎你 (妳) 的到訪啊~
早晨呀小天使~

各位早晨

引用:
原帖由 飛鴻.. 於 2008-12-6 11:11 AM 發表 查看引用來源
各位早晨
小天使,早晨,各位好

引用:
原帖由 MATHES232 於 2008-12-6 11:27 AM 發表 查看引用來源

小天使,早晨,各位好
您好....樓主訓著左呀:smile_14:

引用:
原帖由 飛鴻.. 於 2008-12-6 12:10 PM 發表 查看引用來源
您好....樓主訓著左呀:smile_14:
hi, 飛鴻~:smile_15:
你好,真係唔好意啊~:smile_35: 有怠慢之處,請見諒啊~:smile_42:
見無咩人入黎咪去左蓉兒個post 對0下詩咁囉~

引用:
原帖由 MATHES232 於 2008-12-6 11:27 AM 發表 查看引用來源

小天使,早晨,各位好
hee~:smile_35: 掛住係妳個post 對詩都唔識返黎自己個post招呼訪友添~

引用:
原帖由 屎忽甩皮 於 2008-12-6 11:09 AM 發表 查看引用來源

早晨呀小天使~
早晨呀~:smile_38: 你隨左呢個咁特別的名號之外~:smile_13:
還有別的名字可給小天使叫你的嗎?

引用:
原帖由 ccmhkg 於 2008-12-6 10:42 AM 發表 查看引用來源
I come
you are welcome ....:smile_40:

引用:
原帖由 vincent7woo 於 2008-12-6 10:44 AM 發表 查看引用來源

SAT...好多人唔使返工...梗留系被竇LA :smile_30: :smile_30: :smile_30:
咁你又幾點起床的啊~:smile_45: 我今朝又係比"冷風伯伯"叫醒0架......:smile_27:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆