上一頁下一頁
發新話題

好男好女CLUB HOUSE == 誠徵會員 - PART 6, 加開徵11月去打邊爐

收藏  |  訂閱
744  6.5k

我都閃啦......:smile_43:

引用:
原帖由 ah18 於 2008-11-5 02:48 AM 發表 查看引用來源

hi annonon, 我同你大家都係呢個forum的新會員,如果樓主佢地攪呢個活動成功的話,希望到時大家都可以出席做個朋友啦!
Hi ah18 nice to meet u here, 我都希望大家可以做friend, 但當天have something to do, I can't be there, may be next time la!!

早晨.....今日我最早.......:smile_34: :smile_30:

早,排第二,知唔知蕉爸聽日帶邊個黎

引用:
原帖由 annonon 於 2008-11-6 02:31 發表 查看引用來源

Hi ah18 nice to meet u here, 我都希望大家可以做friend, 但當天have something to do, I can't be there, may be next time la!!
唔緊要,但請出席任何活動前,務必上多d黎傾計

引用:
原帖由 suzylsy 於 2008-11-6 09:32 AM 發表 查看引用來源
早,排第二,知唔知蕉爸聽日帶邊個黎
佢..........好似一個黎咋喎......:smile_13:

morning:smile_27: :smile_27: :smile_27:

引用:
原帖由 Purple_Dino 於 2008-11-6 09:38 發表 查看引用來源

佢..........好似一個黎咋喎......:smile_13:
咁唔緊要,紫夫人呢

引用:
原帖由 suzylsy 於 2008-11-6 09:41 AM 發表 查看引用來源

咁唔緊要,紫夫人呢
佢又話黎呀.....不過, 未到最後一刻.....都唔知會唔會改變........:smile_42:

引用:
原帖由 Purple_Dino 於 2008-11-6 09:45 發表 查看引用來源

佢又話黎呀.....不過, 未到最後一刻.....都唔知會唔會改變........:smile_42:
我訂左14個,頭先姑姑話睇收工時間先決定黎唔黎

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆