上一頁下一頁
發新話題

玩得傾得的您入小妹吹水室(玩得傾得的您入小妹吹水室(PART58)

收藏  |  訂閱
729  6.7k

引用:
原帖由 boy'slover 於 2008-11-11 10:51 AM 發表 查看引用來源
去有令仔嘅地方浦囉:smile_47: :smile_46:
禾收到啦 tommy 最多病咗禾就唔浦出黎啦 得味呀
冇 錯 呀 !
冇 令 仔 點 得 家 ~~

引用:
原帖由 MINAKO妹 於 2008-11-11 10:43 AM 發表 查看引用來源

好 似 冇 您 份:smile_45: :smile_45: :smile_30:
但佢想 mor  ar

引用:
原帖由 tommy1601 於 2008-11-11 10:43 AM 發表 查看引用來源

:smile_14::smile_14: 妳同呀 boy 咁鐘意呀
SO......... What:smile_46:

引用:
原帖由 boy'slover 於 2008-11-11 10:54 AM 發表 查看引用來源
但佢想 mor  ar
:smile_14:  咁 冇 辦 法 啦 ~~~
點 比 佢 MOR 呀 !!

引用:
原帖由 MINAKO妹 於 2008-11-11 10:45 AM 發表 查看引用來源

我 地 D 秘 密 唔 會 比 人 知 家 ~~
咪就係:smile_46:

引用:
原帖由 boy'slover 於 2008-11-11 10:56 AM 發表 查看引用來源
咪就係:smile_46:
唔 唔 ~~~

引用:
原帖由 MINAKO妹 於 2008-11-11 10:48 AM 發表 查看引用來源

當 然 唔 可 以 少 左 您 啦 ~~
一言為定呀:smile_46: 等你好番点.......禾哋要橫掃油尖旺~~劈盡全場:smile_04: :smile_47: :smile_46:

引用:
原帖由 MINAKO妹 於 2008-11-11 10:53 AM 發表 查看引用來源

哈 哈 ~
您 鍾 意 啦 ~~ :smile_46:
正呀:smile_04:  :smile_46: 又有得 mor 啦:smile_47: :smile_47: :smile_47:

引用:
原帖由 boy'slover 於 2008-11-11 10:59 AM 發表 查看引用來源
一言為定呀:smile_46: 等你好番点.......禾哋要橫掃油尖旺~~劈盡全場:smile_04: :smile_47: :smile_46:
都 好 呀 !
我 好 耐 冇 飲 過 啦 ~
唔 知 會 唔 會 好 快 醉 死 左 ....:smile_35: :smile_35:

引用:
原帖由 boy'slover 於 2008-11-11 11:01 AM 發表 查看引用來源
正呀:smile_04:  :smile_46: 又有得 mor 啦:smile_47: :smile_47: :smile_47:
正 係 對 您 咋 ...
唔 比 佢 他 人 家 ....

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆