上一頁下一頁
發新話題

(至暈飯局版)~Discuss~ 足球隊 徵 靚女觀眾 & 啦啦隊~153

收藏  |  訂閱
752  7.1k

引用:
原帖由 PeCk 於 2008-10-30 10:45 AM 發表 查看引用來源

果3場英超我琴日寫出嚟想問史隊長意見,
中咗前面, 有本就買埋..最後我都覺得痴咗
成晚共買咗9場波     全中:smile_30:
仲乜唔話我知, 買條8X1 $300都唔掂....:smile_13:

引用:
原帖由 朱大少 於 2008-10-30 10:48 AM 發表 查看引用來源

仲乜唔話我知, 買條8X1 $300都唔掂....:smile_13:
我全部都有POST 出嚟, 你仲話唔買英超

我只係臨時加咗里昂一場

引用:
原帖由 PeCk 於 2008-10-30 10:50 AM 發表 查看引用來源

我全部都有POST 出嚟, 你仲話唔買英超

我只係臨時加咗里昂一場
:smile_39: ....咁星期日係唔係揼骨姐?

引用:
原帖由 PeCk 於 2008-10-30 10:47 AM 發表 查看引用來源

你自己冇手㗎:smile_41: 唔識自己買㗎:smile_39:
馬會戶口有錢,唔駛買外㗎啦:smile_45:

引用:
原帖由 cyruski 於 2008-10-30 10:47 AM 發表 查看引用來源

我好夜先睇到咋,問完盤買得落手既只係愛華頓
邊個叫你咁夜返先??:smile_45: 睇完FAIR都唔番屋企..:smile_39:

引用:
原帖由 朱大少 於 2008-10-30 10:54 AM 發表 查看引用來源

邊個叫你咁夜返先??:smile_45: 睇完FAIR都唔番屋企..:smile_39:
佢夜返呀,碌柒,聽書啦:smile_45:

引用:
原帖由 cyruski 於 2008-10-30 10:54 AM 發表 查看引用來源

馬會戶口有錢,唔駛買外㗎啦:smile_45:
:smile_44: 唔好咁揚, 會比人捉架.....

引用:
原帖由 cyruski 於 2008-10-30 10:55 AM 發表 查看引用來源

佢夜返呀,碌柒,聽書啦:smile_45:
都話可以幫你買LOR:smile_34: , 中左收番10%手續費:smile_30:

引用:
原帖由 朱大少 於 2008-10-30 10:55 AM 發表 查看引用來源

:smile_44: 唔好咁揚, 會比人捉架.....
好唔揚架喇喎:smile_13:

引用:
原帖由 朱大少 於 2008-10-30 10:52 AM 發表 查看引用來源

:smile_39: ....咁星期日係唔係揼骨姐?
揼骨唔係問題, 不過唔係星期日,
要跑馬...
一路打牌可以一路跑馬
但揼骨就跑唔到

瑞超收爐, 要諗諗辦法
殺出新血路

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆