上一頁下一頁
發新話題

【瘋人院】徵癲.傻.妄.痴

收藏  |  訂閱
743  7.3k

做咩樹係咁擺歌詞:smile_14:

引用:
原帖由 chului 於 2008-10-8 07:13 AM 發表 查看引用來源
做咩樹係咁擺歌詞:smile_14:
:smile_24: :') 我岩岩係第2個POST講好掛住你:') 你就出現左LA

唔想同人傾計不過又想多D分米擺下歌詞LO

引用:
原帖由 凍檸7 於 2008-10-8 07:15 AM 發表

:smile_24: :') 我岩岩係第2個POST講好掛住你:') 你就出現左LA

唔想同人傾計不過又想多D分米擺下歌詞LO
我見到呀~引區果班女個post丫嘛:smile_13:

引用:
原帖由 chului 於 2008-10-8 07:16 AM 發表 查看引用來源

我見到呀~引區果班女個post丫嘛:smile_13:
十個她不如你地2個:smile_13:

引用:
原帖由 凍檸7 於 2008-10-8 07:17 AM 發表

十個她不如你地2個:smile_13:
咦~
係咪架~:smile_13:加賀見過晒架嘛~問下佢idea咪得囉:smile_40:

引用:
原帖由 chului 於 2008-10-8 07:19 AM 發表 查看引用來源

咦~
係咪架~:smile_13:加賀見過晒架嘛~問下佢idea咪得囉:smile_40:
令同唔令都唔奸我樹......:smile_34:
因為我唔係搵食的:smile_34:

引用:
原帖由 凍檸7 於 2008-10-8 07:20 AM 發表

令同唔令都唔奸我樹......:smile_34:
因為我唔係搵食的:smile_34:
:smile_34:嗯嗯~小柒柒係我地o既
係播:smile_45:佢msn又搞乜鬼:smile_45:

引用:
原帖由 chului 於 2008-10-8 07:21 AM 發表 查看引用來源

:smile_34:嗯嗯~小柒柒係我地o既
係播:smile_45:佢msn又搞乜鬼:smile_45:
唔知佢....可能佢又受情創掛:smile_30:

你仲咩甘早起身GE:smile_14:

引用:
原帖由 凍檸7 於 2008-10-8 07:22 AM 發表

唔知佢....可能佢又受情創掛:smile_30:

你仲咩甘早起身GE:smile_14:
可能攬住stitch訓都唔夠攬住你訓好:smile_13:咪訓得唔好囉:smile_13:

拍粒藥準備覺B

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆