上一頁下一頁
發新話題

徵返D lolo既新朋舊友>>>返來咯返來咯<<<

收藏  |  訂閱
752  5.9k

引用:
原帖由 dialolo 於 7/10/2008 13:32 發表 查看引用來源

你又今日食左末.......:smile_45: :smile_45:
11點食左感冒藥啦..............4個鐘一次丫嘛
不過未夠鐘呀

我真係有冇約左你架

引用:
原帖由 豬骨煲 於 2008-10-7 01:35 PM 發表 查看引用來源

11點食左感冒藥啦..............4個鐘一次丫嘛
不過未夠鐘呀

我真係有冇約左你架
有咩~~冇呀~~~~~~真係冇咩~~~~~又好似有喎~~~~~~:smile_41: :smile_41:
頂..................究竟你有冇約禾架......:smile_45: :smile_45: :smile_27: :smile_27: :smile_27:

引用:
原帖由 dialolo 於 7/10/2008 13:40 發表 查看引用來源

有咩~~冇呀~~~~~~真係冇咩~~~~~又好似有喎~~~~~~:smile_41: :smile_41:
頂..................究竟你有冇約禾架......:smile_45: :smile_45: :smile_27: :smile_27: :smile_27:
耶.............家陣你玩我呀,八公
我約左加加下晝拎少少野俾她,拎完就走
我好似冇約其他人呀........

唔係喇,一陣打俾pat問有冇約到她先

引用:
原帖由 豬骨煲 於 2008-10-7 01:42 PM 發表 查看引用來源

耶.............家陣你玩我呀,八公
我約左加加下晝拎少少野俾她,拎完就走
我好似冇約其他人呀........

唔係喇,一陣打俾pat問有冇約到她先
但係有人好似約左禾2點wor.........

引用:
原帖由 dialolo 於 7/10/2008 13:44 發表 查看引用來源

但係有人好似約左禾2點wor.........
約左你係邊等度呀.............加加呀???

引用:
原帖由 豬骨煲 於 2008-10-7 01:48 PM 發表 查看引用來源

約左你係邊等度呀.............加加呀???
但係又未約冰度等.......

引用:
原帖由 dialolo 於 7/10/2008 13:50 發表 查看引用來源

但係又未約冰度等.......
都唔知係邊個癡呆了..............:smile_03:

我岩岩打左俾pat,她都話我冇約她

哎呀.............是但啦
反正你聽日都唔得閒
下次再約過啦.............:smile_03: :smile_03: :smile_03:

引用:
原帖由 豬骨煲 於 2008-10-7 01:52 PM 發表 查看引用來源
哎呀.............是但啦
反正你聽日都唔得閒
下次再約過啦.............:smile_03: :smile_03: :smile_03:
搵日約埋西米下午茶......:smile_38: :smile_38:
諗定地方啦....:smile_34: :smile_34:

引用:
原帖由 dialolo 於 7/10/2008 13:56 發表 查看引用來源

搵日約埋西米下午茶......:smile_38: :smile_38:
諗定地方啦....:smile_34: :smile_34:
哈..............你同她d時間難夾d喎

西米.........除左聽日之外
妳幾時得閒呀

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆