上一頁下一頁
發新話題

徵26-30歲朋友仔[PART 10]

收藏  |  訂閱
751  7.0k

引用:
原帖由 JALA 於 2008-10-7 03:49 PM 發表 查看引用來源

你都唔入黎搵我
我又點同你傾:smile_24:
有丫..我日日都有入黎架..
係妳無留意我之麻...:smile_42:

引用:
原帖由 croom 於 7-10-2008 15:53 發表 查看引用來源

有丫..我日日都有入黎架..
係妳無留意我之麻...:smile_42:
你日日入黎just to say hi
之後就唔知去左邊丫嘛:smile_19:

引用:
原帖由 JALA 於 2008-10-7 03:51 PM 發表 查看引用來源

冇計啦
見倒baby已經成個人神暈癲倒
就黎連自己叫咩名都唔記得
:smile_41::smile_41:.....乜咁可憐呀,要唔要我去妳home睇下 la,可能e好咗 wor.....:smile_46::smile_46:

引用:
原帖由 tommy1601 於 2008-10-7 03:50 PM 發表 查看引用來源

:smile_13::smile_13:.....咁佢係唔記得ma,又關我樹.....:smile_41::smile_41::smile_44:
咁你快d令佢記返晒d野未得囉..
因為係你自己講,,佢係因為你先失憶..:smile_13:

引用:
原帖由 tommy1601 於 7-10-2008 15:55 發表 查看引用來源

:smile_41::smile_41:.....乜咁可憐呀,要唔要我去妳home睇下 la,可能e好咗 wor.....:smile_46::smile_46:
咁你去我home用咩方法醫好我先

引用:
原帖由 JALA 於 2008-10-7 03:54 PM 發表 查看引用來源

你日日入黎just to say hi
之後就唔知去左邊丫嘛:smile_19:
咁我都係有入過黎丫...:smile_44:

引用:
原帖由 croom 於 2008-10-7 03:56 PM 發表 查看引用來源

咁你快d令佢記返晒d野未得囉..
因為係你自己講,,佢係因為你先失憶..:smile_13:
.....呀妹妹失憶應該我有d責任呀,咁我用最誠狠安慰佢呀.....

引用:
原帖由 croom 於 7-10-2008 15:57 發表 查看引用來源

咁我都係有入過黎丫...:smile_44:
你果d係"輕輕的我入了 正如我輕輕的出"wo:smile_27:
即係入左都唔覺:smile_27:

引用:
原帖由 JALA 於 2008-10-7 03:56 PM 發表 查看引用來源

咁你去我home用咩方法醫好我先
.....到時咪知 lor,我用好special方法醫好妳呀.....:smile_47::smile_47:

引用:
原帖由 tommy1601 於 7-10-2008 16:00 發表 查看引用來源

.....到時咪知 lor,我用好special方法醫好妳呀.....:smile_47::smile_47:
有幾special架
洗唔洗做定心理準備

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆