上一頁下一頁
發新話題

請左個廚師番黎, 無得食, 仲要食自助餐~~ part II

收藏  |  訂閱
736  11.7k

引用:
原帖由 熊貓經理人 於 2008-9-26 06:48 PM 發表 查看引用來源

原來係咁...初時貪人地夠青春...忍唔住就咩左...
我覺得唔係年齡o既問題...男大女10年8年大有人在...
都不知幾恩愛...而係你覺得19/20 小朋友唔適合你...:smile_45:
其實年紀真係唔係問題, 但係佢....真係好幼稚好難溝通, 我個廚師都細我五年架, 當年佢十六歲就跟我, 我都覺得自己而家好鬼死衰........

引用:
原帖由 無愁^^ 於 2008-9-26 06:48 PM 發表 查看引用來源

其他既"女朋友".....
c hing, 你都好....."多情" wor
我都覺得..除左老婆同妹妹仔外...
原來仲有其他 "女朋友" 比較....:smile_42:
好驚呀...:smile_27:

引用:
原帖由 無愁^^ 於 2008-9-26 06:48 PM 發表 查看引用來源

其他既"女朋友".....
c hing, 你都好....."多情" wor
其實其他o既意思, 係指一直以o黎, 而家除o左個妹妹, 重有一個o即....

引用:
原帖由 已婚男人 於 2008-9-26 06:47 PM 發表 查看引用來源

你要返工o既咩  :smile_41:

即係今晚有餐食啦!!!:smile_40:

我通常第二日放假, 我就好夜o訓, 好少放假前食餐飽o既.......老實講...多數放假前都要五姑娘服侍 :smile_13:
我緊係要返工啦 日頭返工, 放工要服侍老爺少爺
我通常放假前有得食, 所以d post 話我星期五有大餐食:smile_47: :smile_47: 食完第二朝仲會食早餐

引用:
原帖由 無愁^^ 於 2008-9-26 06:50 PM 發表 查看引用來源

溝人果時就貪人卜卜脆:smile_34: :smile_34:
邊個男人唔喜歡...
比你搵都搵個卜卜脆啦...
都唔會搵個同年..或者差不多年紀啦...
點帶佢出黎見人呀...
一句講晒男人要面子...:smile_38:

引用:
原帖由 無愁^^ 於 2008-9-26 06:50 PM 發表 查看引用來源

溝人果時就貪人卜卜脆:smile_34: :smile_34:
神推鬼x呀真, 當日我係對佢有好感, 但係無唸過溝佢o架, 佢又鬼咁主動.....:smile_39:

引用:
原帖由 已婚男人 於 2008-9-26 06:50 PM 發表 查看引用來源

其實年紀真係唔係問題, 但係佢....真係好幼稚好難溝通, 我個廚師都細我五年架, 當年佢十六歲就跟我, 我都覺得自己而家好鬼死衰........
最緊要識返屋企食吓飯啫:smile_44: :smile_44:

引用:
原帖由 已婚男人 於 2008-9-26 06:51 PM 發表 查看引用來源

其實其他o既意思, 係指一直以o黎, 而家除o左個妹妹, 重有一個o即....
即係有2個.....神交:smile_45: :smile_45:

引用:
原帖由 無愁^^ 於 2008-9-26 06:53 PM 發表 查看引用來源

我緊係要返工啦 日頭返工, 放工要服侍老爺少爺
我通常放假前有得食, 所以d post 話我星期五有大餐食:smile_47: :smile_47: 食完第二朝仲會食早餐
嘩!!你個c6都幾好o架喎, 我都好耐無開過mornig q 啦!!!

引用:
原帖由 無愁^^ 於 2008-9-26 06:55 PM 發表 查看引用來源

即係有2個.....神交:smile_45: :smile_45:
另外o個好識玩o架(不過都因為佢衰左, 比c9知道o左), 佢重教埋我應該要點做點做先唔會比人發現...

佢訂o左酒席下年結婚o架啦!!!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆