上一頁下一頁
發新話題

Fion 的私日記 3 (updated on 23/9 & Photo P.49)

收藏  |  訂閱
777  104.3k

引用:
原帖由 seven01466 於 2008-9-23 04:06 AM 發表 查看引用來源
fion獨家相唔係個個都俾
Oh..太可惜了.......

回覆 605# 的帖子

I dun think freeman can control himself

引用:
原帖由 Fionwu 於 2008-9-14 03:29 AM 發表 查看引用來源
22/9/2008

昨日同Amy 返了大陸按摩,其實一直都覺得好累想舒服下,咁啱果衰妹又強烈推介上次佢話按到佢濕晒的男技師,好奇之下就同佢北上一次啦!第一次上去,見到間靚到好似皇宮咁的按摩院,仲以為係五星酒 ...
按摩完舒服晒可以繼續寫

引用:
原帖由 seven01466 於 2008-9-23 04:02 AM 發表 咁你又影d出黎俾大家睇下
有呀,左邊2條肉腿

如果張相係訓底咁遮胸、我估我已經流緊鼻血!

引用:
原帖由 seven01466 於 2008-9-23 03:57 AM 發表 查看引用來源

好正 返大陸個日記^^
fion幾時又係e-mail俾相相我睇:smile_47:
我都好想要呀....:smile_13: :smile_13: :smile_13:

引用:
原帖由 Fionwu 於 2008-9-23 02:37 AM 發表 查看引用來源
Amy 話要我post 返上次佢引Freeman 的post 俾大家睇再叫我加多句「死未!」
fion, miss u so much.....

引用:
原帖由 seven01466 於 2008-9-23 02:12 AM 發表 查看引用來源

點會睇到悶播
你係e-mail send俾我果2張 真係吸引死人
fion, how come i dun hve ur pics gea? I can keep it in secret too.:smile_44:

引用:
原帖由 Fionwu 於 2008-9-23 02:37 AM 發表 查看引用來源
Amy 話要我post 返上次佢引Freeman 的post 俾大家睇再叫我加多句「死未!」
冇咁易, only ur pics will make us drinkage,,, :smile_30: :smile_30:

我幫妳按都得啦
我同我女友成日都玩呢d

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆