上一頁下一頁
發新話題

同事姐弟戀/父女情 (我和我的女助手)+(番外篇)+(自白篇) Update 04 June 2008-14:04

收藏  |  訂閱
755  140.0k

我由第一篇追到依家
恭喜樓主,你地發展得好好喎!

牛仔褲果樣野要問佢喎 ! 我都唔知 ! :smile_45:
岩岩一齊左幾個禮拜係感架啦 ! 睇開D啦 ! :smile_30:
引用:
原帖由 horlickc 於 2008-6-2 16:59 發表

首先恭喜阿 SAM 你終於晌 OFFICE 開展第一場革命『性戰役』

乜著牛仔褲唔著底會咁 HIGH 架咩:smile_41:
咁叫佢返工都唔好打底,一邊開工一邊自娛下都幾好

你地兩副 ENGINE 隨時一撻就 ...

多謝晒 ! 唔錯啦 !
引用:
原帖由 wwt08 於 2008-6-2 17:44 發表
我由第一篇追到依家
恭喜樓主,你地發展得好好喎!

冇上黎幾日,原來樓主發生左咁多事呀 ! :smile_13:
樓主自己保重呀 ! :smile_38:
引用:
原帖由 st999631 於 2008-6-2 04:44 PM 發表
Update 02 June 2008

上星期四 / 29 May 2008,由於GF比D雨水淋到濕晒,所以搞到GF成朝要真空上陣……到左3點幾,我見到GF面色有D唔妥,面紅紅兼好似好周身唔自在感……於是我SEND左MSN問佢有乜野唔舒服,GF覆我  ...

我會架啦,多謝 !
引用:
原帖由 chaklauyuen2007 於 2008-6-2 20:01 發表
冇上黎幾日,原來樓主發生左咁多事呀 ! :smile_13:
樓主自己保重呀 ! :smile_38:

引用:
原帖由 st999631 於 2008-6-2 04:44 PM 發表
Update 02 June 2008

上星期四 / 29 May 2008,由於GF比D雨水淋到濕晒,所以搞到GF成朝要真空上陣……到左3點幾,我見到GF面色有D唔妥,面紅紅兼好似好周身唔自在感……於是我SEND左MSN問佢有乜野唔舒服,GF覆我  ...
唉..................................:smile_39:做到卜街,Sam 終於係公司開左第一炮恭喜恭喜:smile_47:

STILL IN OFFICE ?:smile_41:
引用:
原帖由 decemmeimei 於 2008-6-2 21:20 發表

唉..................................:smile_39:做到卜街,Sam 終於係公司開左第一炮恭喜恭喜:smile_47:

引用:
原帖由 st999631 於 2008-6-2 09:22 PM 發表
STILL IN OFFICE ?:smile_41:

收左工啦,係屋企:smile_35:你咁夜未走係唔係凖備落 Club 呀:smile_46:

係呀 ! 約左客 ! :smile_30:
引用:
原帖由 decemmeimei 於 2008-6-2 21:26 發表

收左工啦,係屋企:smile_35:你咁夜未走係唔係凖備落 Club 呀:smile_46:

引用:
原帖由 st999631 於 2008-6-2 09:29 PM 發表
係呀 ! 約左客 ! :smile_30:

Sam 過左40頁係唔係要開新板呀:smile_41:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆