上一頁下一頁
發新話題

秋郊遊記2

收藏  |  訂閱
750  41.8k

引用:
原帖由 maverickk 於 2008-5-5 09:50 AM 發表
hi, 睇左你2個 post, 覺得你好大膽.....你呢種女人真係可遇不可求, 恨都恨唔到 ^^
我都覺得我好大膽,有時跑山都有人同我講最好多個人陪
引用:
原帖由 綠色最西 於 2008-5-5 11:56 AM 發表
angela小姐,如果俾著我係0個三個男人,都應該先了解0下你係咩呎度,ok ge就會做
不過最驚都係有病0者
警我有hiv定精神病? hehe
果三個男人都了解左我好耐,傾左幾多野先作表示既
引用:
原帖由 winter1973 於 2008-5-5 05:59 PM 發表
樓主可以拎埋camp去西貢d沙灘露營(好似西灣,大灣),夜晚放低d行李就可以周圍行啦.

樓主12月夜晚金冷都可以係山上露出,都好壯!
西灣同咸田灣一定唔得啦,隔離就係村,有人住既
12月都唔係好凍,都係十零度到,我都唔怕凍既,訓完d皮膚仲靚d添
引用:
原帖由 幸運鑽石 於 2008-5-5 10:13 PM 發表
如果一個人見到咁既情况,會兩個反應.......
我會叫聲小姐,小姐,看有咩回覆,真的好騖見鬼呀
記得係小學時第一次獨自上城門,去到堤壩,前面有緩跑徑和家樂徑,我行完了緩跑徑出到石屎路
已經黄昏,大 ...
鬼我反而唔驚,係驚見非法入境者,不過近年港紙偏值,深圳多左有錢人,都少左好多非法入境者啦
我冇諗過佢地會強姦我, 報警又未必既
引用:
原帖由 天使狩獵者 於 2008-5-6 12:19 AM 發表

以前唔算好大個, 體力有限, 行呢d都叫勉強可以
不過而家咁大個人, 都想挑戰下自己, 真正咁行下山呢:smile_40:
你好細個???

野外搞野真係聽得多自已就未試過:smile_13:

引用:
原帖由 kz1307 於 2008-5-6 12:52 AM 發表
可能你仲細個,或者唔敢啦
做完一身汗同味,冇水沖身唔係人人接受既
我聽過唔少人試過既,係我呢次特別d

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-5-6 01:03 AM 發表

可能你仲細個,或者唔敢啦
做完一身汗同味,冇水沖身唔係人人接受既
我聽過唔少人試過既,係我呢次特別d
其實我好多性玩意試過啦只係野外冇對手所以冇機會做:smile_13:

wa.....好大膽

引用:
原帖由 kz1307 於 2008-5-6 01:16 AM 發表
其實我好多性玩意試過啦只係野外冇對手所以冇機會做:smile_13:
係你遇唔岩啫,香港唔少女仔中意shopping多過做運動架
引用:
原帖由 g-civy 於 2008-5-6 01:20 AM 發表
wa.....好大膽
邊方面大膽先 hehe
一個人係山上過夜好平常啫

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-5-6 12:35 AM 發表

你好細個???
如果你講我以前, 都係架, 十零歲lor
如果講而家, 都廿幾歲啦, 不過你又講得啱, 對你黎講, 我真係細架:smile_40:

引用:
原帖由 kz1307 於 2008-5-6 12:52 AM 發表
me too:smile_13:

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-5-6 01:25 AM 發表

係你遇唔岩啫,香港唔少女仔中意shopping多過做運動架

個d女仔剩係買野都唔知有乜好買:smile_45:

邊方面大膽先 hehe
一個人係山上過夜好平常啫
佢可覺得你好開放架

好有興趣知道你今晚張相的背景在那?

你是一個人,還是有攝影司?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆