上一頁下一頁
發新話題

收藏  |  訂閱
3.4k  447.4k

引用:
原帖由 mm28 於 2024-3-25 20:46 發表 查看引用來源

梗係有啦黐立立,我返到屋企即刻大洗
佢之後仲同我講佢一路搭的士返屋企佢下面流出大灘嘢條底褲連條裙都濕埋
我幾驚佢玩嘢話去醫院驗下威脅我,因為佢下面仲有我啲精液 ...
痴起上嚟都真係有機會,殘廁得你兩個,佢講乜都得,屈你强姦佢就麻煩

引用:
原帖由 mm28 於 2024-3-25 20:46 發表 查看引用來源

佢之後仲同我講佢一路搭的士返屋企佢下面流出大灘嘢條底褲連條裙都濕埋
我幾驚佢玩嘢話去醫院驗下威脅我,因為佢下面仲有我啲精液 ...
驚佢屈你老強佢?😮‍💨

引用:

如果地方同時間許可佢肯定擒多師兄你一次🤣

引用:
原帖由 樓上吉仔 於 2024-3-25 20:53 發表 查看引用來源
痴起上嚟都真係有機會,殘廁得你兩個,佢講乜都得,屈你强姦佢就麻煩
係呀其實之後我都有驚過㗎,不過我都信佢唔會,佢成日都同我講佢好錫我呢個細佬

引用:
原帖由 mm28 於 2024-3-25 20:56 發表 查看引用來源

係呀其實之後我都有驚過㗎,不過我都信佢唔會,佢成日都同我講佢好錫我呢個細佬
係驚愛嘅反面就係恨😄

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2024-3-25 20:54 發表 查看引用來源
如果地方同時間許可佢肯定擒多師兄你一次🤣
第二次咪係佢西環屋企囉,咪最後一次囉

引用:
原帖由 mm28 於 2024-3-25 20:57 發表 查看引用來源

第二次咪係佢西環屋企囉,咪最後一次囉
師兄重要作客。。。吾去中立場?😆

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2024-3-25 20:58 發表 查看引用來源
師兄重要作客。。。吾去中立場?😆
佢特登揸車過九龍車我,話佢燉咗靚湯叫我上去飲飲完出去食飯,再去飲嘢輕鬆下

引用:
原帖由 mm28 於 2024-3-25 21:04 發表 查看引用來源

佢特登揸車過九龍車我,話佢燉咗靚湯叫我上去飲飲完出去食飯,再去飲嘢輕鬆下
飲飲吓留埋係屋企?🤣🤣🤣

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2024-3-25 21:09 發表 查看引用來源
飲飲吓留埋係屋企?🤣🤣🤣
同我吹水講佢前夫以前既衰野眼紅紅話自己好辛苦

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆