上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 6

收藏  |  訂閱
1.2k  122.2k

"對不起, 我真的不應該問的, 可是你要知道...那只是一個工作! 用你身體的一部份去找錢"
"我也是用我身體去找錢, 只不過大家用的部位不同吧...我用的是腦袋和一雙手, 你用的是那個...可是大家都是一樣呀! 都是用身體來找錢!"
"我不是給你說過我從前的女朋友是做甚麼嗎? 我不介意你做甚麼, 只要你知道我和你做愛時是真正的做愛, 和別人和你交易的不同! 只有我和你做愛才是真正的愛, 別的都不是!"
"我好痛心, 因為好久之前和你做愛已經發現了你曾經和別的男人做愛, 曾經問過你不過你騙了我! 不過發現你原來是這樣我放心了! 不過還是心痛!"

===假如有機會說===

"你認為我真的想去溝女/找小姐嗎? 我只想平衡我的心理! 看到心愛的人被她不愛的人做愛...你忍心嗎? 我要向別的男人發泄! 就由那些女人開始吧! 你愛我, 可是我沒用! 沒法子提供一個好生活給你, 是我沒用, 所以我要沒靈魂的去找小姐/溝女! 只因為你, 我沒用, 我傷害了你, 也傷害了我自己" ...下省三千字... :smile_44:

各位師兄, 要囡囡真正喜歡你最重要是

1, 你可以提供安全感, 就是錢!
2, 你不會離開她
3, 在她心目中你不是嫖客
4, 專重! 不要每次見面也做愛...做別的事, 就如正常拍拖吧!
5, 給予她初戀的感覺
6, 扮沒錢, 除非你了解她為何要錢! 要多少錢等等!

很多沉船成功個案都是男方沒錢而女方還要跟下去!

社長兄好幸福呀:smile_40:

引用:
原帖由 中女社社長 於 2008-7-29 06:20 AM 發表

2, 你不會離開她
4, 專重! 不要每次見面也做愛...做別的事, 就如正常拍拖吧!
5, 給予她初戀的感覺
6, 扮沒錢, 除 ...
我同意,分享自己現在的經歷,上一次搵佢既時候,佢問我係咪唔介意佢曾經做小姐
我話唔介意,跟住話每一個人都有自己既過去,做個d是有原因,最重要都係將來
跟住佢係咁喊
依家我同佢關係又進步左,佢開始接受左我係佢男朋友
我覺得囡囡同普通女仔一樣都想有人關心,得閒比個信息,表示關心

thanks for your report

引用:
原帖由 中女社社長 於 2008-7-29 06:20 AM 發表

2, 你不會離開她
5, 給予她初戀的感覺
6, 扮沒錢, 除 ...
跟前船六樣我做到了五樣,還是分開了...:smile_39:

引用:
原帖由 中女社社長 於 2008-7-29 05:59 AM 發表
"對不起, 我真的不應該問的, 可是你要知道...那只是一個工作! 用你身體的一部份去找錢"
"我也是用我身體去找錢, 只不過大家用的部位不同吧...我用的是腦袋和一雙手, 你用的是那個...可是大家都是一樣呀! 都是用身體 ...
想問社長兄佔有慾是否較強?:smile_41:

確然靚女實在讓人情不自禁,也讓人把持不住!! 真係小點定力都好易沉!!

我番黎lor,各位沉船師兄最近好嗎?

引用:
原帖由 ohnavi 於 2008-7-28 11:58 PM 發表

師兄點洗法呀?對方舉動如何?你要講得架
係嘅係嘅~~~
其實星期六好只係好簡單, 晏晝同佢食咗個飯, 跟住佢要返早班(4:00pm), 為咗見多佢一陣我就call鐘做佢果日第一個客
近來幾次見面大家都開始多咗嘢傾, 有攬有錫(最多只係咁 )
不過如果講電話有時會有dead air..... :smile_45:

問題係佢一星期返成六七日, 返工啲時間又多數同我撞晒, 要見佢比較好嘅方法就係幫襯佢做果間正場
但果個場又貴, 啲消費反而多數係益咗果個場..... :smile_42:
小弟自問搵錢少, 近來每次見佢(係佢個場)都差不多洗成四五百, 同佢出街都只係大約洗二三百 :smile_39:
但每次見佢我又真係好開心..... :smile_39:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆