上一頁下一頁
發新話題

澳門sp...p.39..)...改左少少野....應該無咁混亂喇..13/4

收藏  |  訂閱
659  303.4k

引用:
原帖由 一生愛你一個 於 2008-4-15 12:35 AM 發表

呢個 post 好似係度都曾經見過
我唔係抄人架...全部都係我自己經歷黎架

引用:
原帖由 牙啤....男仔 於 2008-4-15 01:18 AM 發表

我唔係抄人架...全部都係我自己經歷黎架
但我四個月至半年前係呢度見過你個 post,而個 post d 字都一樣

引用:
原帖由 一生愛你一個 於 2008-4-15 09:37 AM 發表

但我四個月至半年前係呢度見過你個 post,而個 post d 字都一樣
你講得岩....

你4個月至半年前見果個post都係而加呢個.....

由頭到尾都係同1個人打出黎~~只係用唔同ac者:smile_30:

引用:
原帖由 牙啤....男仔 於 2008-4-15 10:20 PM 發表

你講得岩....

你4個月至半年前見果個post都係而加呢個.....

由頭到尾都係同1個人打出黎~~只係用唔同ac者:smile_30:
你講足半年都唔完呀

師兄 不如拿拿聲出埋個final啦

引用:
原帖由 GMmaster 於 2008-4-15 10:54 PM 發表
師兄 不如拿拿聲出埋個final啦
file 佢就有

佢只不過將之前 d 經歷講出黎

佢點解要而家出,係因為可能佢已經無左呢條女

引用:
原帖由 一生愛你一個 於 2008-4-15 10:42 PM 發表

你講足半年都唔完呀
係.....我唔係成日update:smile_42:

引用:
原帖由 一生愛你一個 於 2008-4-15 10:57 PM 發表

file 佢就有

佢只不過將之前 d 經歷講出黎

佢點解要而家出,係因為可能佢已經無左呢條女

好多人已經當故仔黎睇架喇..

引用:
原帖由 牙啤....男仔 於 2008-4-15 11:21 PM 發表

好多人已經當故仔黎睇架喇..
條女好似好正

支持你 我由part1睇到依家
快d出埋佢啦 我等你

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆