上一頁下一頁
發新話題

真人真事~我的第一次(2 round)不會完結的結局篇 p.67#1000 29/9

收藏  |  訂閱
1.5k  400.6k

引用:
原帖由 mathrewc 於 2007-9-24 03:23 PM 發表

睇故事都唔留心,仲要問?

睇番PART 5 P.4 # 56 啦!
但係佢之後問cindy既第一次(佢無講到),淨係講佢最後一次係同樓主做

不如出埋英文版呀!!

嘩.................
劇情峰迴路轉,但很期待下一集。
究竟最後樓主你會點揀呢?Cindy 定 Sara ?

咁你而家放左學喇-口-,,,,可以陪我傾呱-口-.......

引用:
原帖由 痴心絕對 於 2007-9-24 21:24 發表
咁你而家放左學喇-口-,,,,可以陪我傾呱-口-.......
好明顯, 大佬你係度溝女WOR

樓住偷食...我估係偷食之後比SARA 捉到..呵呵

引用:
原帖由 kingcow 於 2007-9-24 06:35 PM 發表

好明顯, 大佬你係度溝女WOR
就算係溝都無用拉。,yoyo比人落左降頭,對佢bf從一而忠,任勞任息怨,叫佢行東,絕不行北架~~~:smile_30:

引用:
原帖由 forssell427 於 2007-9-24 09:55 PM 發表

就算係溝都無用拉。,yoyo比人落左降頭,對佢bf從一而忠,任勞任息怨,叫佢行東,絕不行北架~~~:smile_30:
咁勁:smile_14: 我又要學哩種降

引用:
原帖由 siuming929 於 2007-9-24 10:02 PM 發表

咁勁:smile_14: 我又要學哩種降
甘你要問yoyo姐拉:smile_40:

引用:
原帖由 forssell427 於 2007-9-24 10:04 PM 發表

甘你要問yoyo姐拉:smile_40:
問佢都冇用~要問佢男友:smile_40: :smile_40: :smile_40:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆