上一頁下一頁
發新話題

[其他] *** 車車會友室 ***

收藏  |  訂閱
4.0k  53.3k

引用:
原帖由 足球車車 於 2008-5-9 12:45 PM 發表

:096:  唔好再玩喇 佢好似嬲呀
我唔嬲,不過好嬲:096: :096: 講笑,真係好近你公司,一個地鐵站咁多啦:071:

引用:
原帖由 玉樹臨風 於 2008-5-9 12:46 PM 發表

萬大事有我!:071:
有你做乜事先:027: :071: :096:

引用:
原帖由 percyng 於 2008-5-9 12:47 PM 發表

我都唔知點解我個頭象冇左:030: :030: :030: 明明係mo仔來:032: :032:
上次維護完之後所有相都要從新上傳過:092:

引用:
原帖由 足球車車 於 2008-5-9 12:46 PM 發表

只係見到青頭嘅一面 :071: :071: :071:
發展得咁快?????:044: :044: :044:

引用:
原帖由 ~@ok仔@~ 於 2008-5-9 12:49 PM 發表

上次維護完之後所有相都要從新上傳過:092:
我真係唔知呀,我張相冇左啦,睇來要搵個第2張先得啦:032: :032:

引用:
原帖由 percyng 於 2008-5-9 12:49 PM 發表

有你做乜事先:027: :071: :096:
x2:096:

引用:
原帖由 足球車車 於 2008-5-9 12:46 PM 發表

只係見到青頭嘅一面 :071: :071: :071:
呢d野唔好話俾人知,咁大都仲係,真係:035: :028:

放飯~晏d再入嚟吹水~~:071:

引用:
原帖由 percyng 於 2008-5-9 12:50 PM 發表

我真係唔知呀,我張相冇左啦,睇來要搵個第2張先得啦:032: :032:
我叫左你整個頭像好多次啦:092: 係你唔理我ja:026:

引用:
原帖由 ~@ok仔@~ 於 2008-5-9 12:51 PM 發表

我叫左你整個頭像好多次啦:092: 係你唔理我ja:026:
我唔係成日睇自己,所以唔知,你有提我,多謝先,可能我唔留意,因為我唔會追post睇,等我今晚搵搵相先:041:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆