上一頁下一頁
發新話題

小小色少少誘惑#93#198#493#541#602#627#661朋友天台快速愛

收藏  |  訂閱
762  123.2k

引用:
原帖由 阿苦榮 於 2019-7-28 04:05 PM 發表 查看引用來源
Kitty 等閒有時間上黎傾下計吹下
唔一定要打文分享
我有得閒上來睇嫁,不過無人講野,咪無打文無吹水囉

想聽啲咩??
想聽下我尋晚露出既野??

尋晚去左邊到露出丫

又去7仔露出……

引用:
原帖由 akitty 於 2019-7-28 09:26 PM 發表 查看引用來源

想聽啲咩??
咩都想聽呀
I can't wait for it

引用:
原帖由 akitty 於 2019-7-28 09:26 PM 發表 查看引用來源

想聽啲咩??
等左你好多日啦,想睇下你點露出😬

引用:

想聽啲咩??
你既野我咩都想知想聽
個3個有無用過?

甘平時收左工返到屋企,就會即刻沖涼。
沖完涼就會打大赤膊光脫脫係屋企涼冷氣。。。
尋晚都吾例外,沖完涼,我都只係著住底底就坐左係沙發玩電腦。
老公連底褲都無著,就訓左係沙發玩電話。。
我坐係一邊,佢訓係另一邊,
佢隻腳就疊係我隻腳度,
所以我玩下電腦同時,又可以好似玩手制甘摸下棒棒當遊戲手制甘。。

突然間老公電話響,
原來係佢媽媽嗌我地落去飲湯,煲左湯比我地飲。
甘好啦,反正都係落幾層,老公求其著返套波衫褲,無著底褲。
我都隨便甘拎左件幾長既衫當裙甘著上身,
就出門口去行樓梯落幾層。。
無錯,我係真空無著brabra就出左街,
件衫係幾長,都掂到大脾嫁,
無人偷睇既話,應該吾會知我下身入面只係得條白色底底。。

因為只係樓下幾層,所以我地其實都習慣行樓梯上落。。
飲湯前坐左係沙發一陣,發現原來坐底左,
我遮住前面都好啦,
但係patpat都係露左底底出來。
費時走甘內光,影響左佢爸媽對我既印象,
飲完湯就扮下乖,幫手洗埋幾隻碗然後先走。。

以為行返上屋企啦。
點知老公又行返落去咼,
問佢先話想去7仔買雪條食。。
我本身諗住我甘樣樣,出街好似真係吾係甘好。
點知老公都吾比我反對,就拖住我隻手落樓啦~

一路行,一路又要㩒住件衫驚走光比人睇到。。
去到上次我朋友間7仔。。
朋友吾係度,收錢嗰個係呀姐來既,吾係上次嗰個青頭男仔😳哈哈。。
甘行埋去雪櫃睇雪糕啦~
點知個男仔係隔離門行出來,當堂面對面嚇一嚇親我。
原來佢收工了。。
我睇緊雪櫃,我見到玻璃反光,個男仔企係收銀隔離,
同緊個呀姐講緊野,但係我睇到佢係望緊我背隻既。。

好啦~甘鐘意望就比啲刺激你啦~
打開雪櫃門,就拎上層個盒haagen dazs 。。
我知道件衫實扯高左,
patpat一定露左啲出來。
如果我係高舉雙手,一定露曬成條底底出來者。
不過而家甘實露左啲出來既。。

說時遲那時快,老公係隔離即刻企我後面幫手遮住咼,
仲話我甘豬,走光露曬底褲出來比人睇啦。
但係我望到佢自己棒棒亦都已經硬硬,搭左個帳篷出來。。
無著底褲,真係硬左就好顯型出來。。

拎完雪條比老公man左一下,我都吾記得睇個男仔咩反應添。
行去比錢,見佢面紅又迴避我眼神甘,
我就估到佢實睇到。。
比完錢,我就係佢隔離行過,然後扮野跌左鎖匙同找錢啲銀仔。。
我蹲底執,佢又蹲底幫我執幾蚊。。
嘻,今次蹲正係我前面,一定睇到啦呱。。
不過我吾知佢係睇我底底呀。定係望我上身呢。
可能我上身領口都走左光比佢睇到我胸胸。。

一路行返去一邊食雪條。。
老公:頭先個男仔你識嫁??你有心引誘佢既??
我:咩呀,我同佢差甘多年點會識呀~又係你拉我落街落來既,我點會有心想引佢者。。
老公:係咩??
我:係呀。係引都引你啦,屋企仲有盒新domdom未開呀~
老公之後就急急腳拖我返屋企。。
電梯都吾等,話要行樓梯上去咼。。
好啦,點知個衰鬼,行到仲差一層就到我地個層既時候,佢行我後面。
突然間一下從後拉底左我條底底。。
然後岩岩食完雪條,條脷凍冰冰。
一下就啜落人地妹妹度。。

我:喂呀~凍呀~吾好啦,返屋企先啦~仲差一層樓之嘛。
我扶著扶手,老公企落幾級樓梯,個頭埋頭苦幹甘收埋係妹妹度。。
條脷凍都只係凍左我妹妹幾下。。
老公一邊奶,一邊又落返支食完既雪條棍,係度插人地妹妹。。
我企係樓梯度,底底被除掛住係小腿腳眼位,
老公手仔又拉高我件衫,露埋我對胸出來,
我基本上係全裸甘滯。
然後老公奶到甘上下,就企返起身,企係我下一級,
沾滿我妹妹水既雪條棍,佢自己啜左2下之後就扔左,
然後佢自己拉底少少佢條波褲,
露出一早就硬左好內既棒棒出來。。
一下好順暢甘就插到我妹妹最入,
一下就接一下。。。一直抽插推我車。。
我知道係樓梯,我無嗌得好大聲,
但係我都一邊呻吟一邊提住老公聽下有無人聲,又吾準射係入面。。
我:呀~呀~老公。。好勁呀~老公吾準。。射。係入面呀~呀~嗯
我:嗯。嗯。。嗯嗯。。呀~好舒服。。
老公拉起我雙手,棒棒一下一下突入抽插。。
我個胸一直係度搖。。搖搖。。
插左差吾多5分鐘度,老公突然加速啪啪啪,
棒棒撞patpat啲聲係樓梯間真係好響。。
最後一下,老公拎返棒棒出來,,
我雙手即刻撐地,腳軟,
老公自己再手chok幾下,最後射曬啲精精係我patpat背隻度。。
老公手chok幾下確保精精射曬出來之後,就放返底我件衫遮返住背隻patpat,
但係除左我條底底。然後就扶住我拖住我返屋企啦。。
返到屋企,就即刻再除衫沖多次涼。。。
夜晚訓教時間,老公終於開左上次買個盒新套套,
夜晚係床到做多左一次,就訓教啦~

引用:
原帖由 gilbert 於 2019-7-28 10:52 PM 發表 查看引用來源
尋晚去左邊到露出丫
岩岩更新左

引用:
原帖由 beast74mo 於 2019-7-28 11:05 PM 發表 查看引用來源
又去7仔露出……
噓。。🤫
吾好用個又字呀。。

引用:
原帖由 阿苦榮 於 2019-7-29 12:14 AM 發表 查看引用來源

你既野我咩都想知想聽
個3個有無用過?
甘你又無問,又無吹,
甘咪無打囉。。
尋晚岩岩用左第一個😚

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆