上一頁下一頁
發新話題

SSP髮廊 兼 回憶 討論 No.23

收藏  |  訂閱
1.4k  216.8k

四妹店有個長髪靚女C9:smile_40:

:smile_44: 又是時候去探四妹

引用:
原帖由 銀化一族 於 2019-6-27 10:41 AM 發表 查看引用來源

揾日要會一吓鼓油!😘😘😄
昨日揾了豉油,只做剪髮,不做按摩!🙁☹️

引用:
原帖由 銀化一族 於 2019-6-29 08:57 AM 發表 查看引用來源

昨日揾了豉油,只做剪髮,不做按摩!🙁☹️
避風頭

早日在花田有大波C9
再去只見班舊C9:smile_27:

引用:
原帖由 莫小雷拉 於 2019-6-22 10:06 AM 發表 查看引用來源

有一次經過見到個c8唔錯,不過之後行過幾次都冇再見到,同埋個位置太人來人往
生果銀行乜乜閣小肥c8 試過。叫價150 hea 按。十分鐘後放电話在床单手㩒电話单手㩒我。一分鐘後掟150 。話ok 唔阻你按电話。佢重理直氣壯。係我男朋友。。。

引用:
原帖由 WakeUp77 於 2019-6-29 02:25 PM 發表 查看引用來源

生果銀行乜乜閣小肥c8 試過。叫價150 hea 按。十分鐘後放电話在床单手㩒电話单手㩒我。一分鐘後掟150 。話ok 唔阻你按电話。佢重理直氣壯。係我男朋友。。。 ...
:chcz_16:  揼骨最唔好係唔專心,分咗心純搓吓搓吓等同白按。男朋友俾你出來幫人邪按,DM可以Black list,真係天真嬌。 :chcz_14:

引用:
原帖由 chargeurs 於 2019-6-29 11:12 AM 發表 查看引用來源
早日在花田有大波C9
再去只見班舊C9:smile_27:
花田有新人咩?

引用:
原帖由 007star 於 2019-6-28 07:00 PM 發表 查看引用來源

呢件係好野,夠放:smile_47:

引用:
原帖由 007star 於 2019-6-28 07:00 PM 發表 查看引用來源

四妹下體有味。😷。可能太熱,

引用:
原帖由 peter1975 於 2019-6-30 09:15 PM 發表 查看引用來源

四妹下體有味。😷。可能太熱,
:chcz_03:  咁就責駛啲囉,應該唔係發炎呀﹖佢舖頭閂晒門開冷氣,未必關天氣熱事,不過希望師兄估啱啦,衛生好緊要啊﹗  :chcz_12:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆