上一頁下一頁
發新話題

SSP髮廊 兼 回憶 討論 No.22

收藏  |  訂閱
1.6k  206.2k

3連店,5連店唔知得唔得,有 Ching 去過嗎?

引用:
原帖由 tot1986007 於 2018-10-21 09:21 PM 發表 查看引用來源

呢間甚麼水位?足鐘嗎?
正常價囉 二魚至三魚之間 單鍾!足鍾?係深水埗髮仔足仔呢兩個字係绝跡 係以蝕多少來說 蝕小過十五分鍾 呢間己係良心企業 或你己係VIP 可長期幫襯 因九成都係三十分鍾內做晒全套

引用:
原帖由 newbc 於 2018-10-21 04:08 PM 發表 查看引用來源

果間據聞係黑店之一,成日要貼士,我未去過,有錯望更正
講開老同對面。我以前人過一次,當時係足鐘(而家唔知)女其實外形好過好多同區髮你C9. 點解唔再入閘?因為覺得條女例行公事。冇感覺,冇癮。服務唔可以話唔得,只是有時來SSP髮仔玩,就是想玩人妻feel.  如果C9/C8外型OK,又有得按下,有得抱下咀下調戲下,喜歡就小下,一兩個鐘,兩魚到四魚,視乎女的軟硬件同feeling. 對一D師兄而言,咁先過癮。

唔知間店現在如何。可能轉了風格都唔定。

:smile_44:好彩我也是周日清

引用:
原帖由 師奶最愛 於 2018-10-20 03:47 PM 發表 查看引用來源
所以要時刻都要話自己無錢  
師兄真醒目:smile_38:

引用:
原帖由 steinjack 於 2018-10-22 09:00 AM 發表 查看引用來源

講開老同對面。我以前人過一次,當時係足鐘(而家唔知)女其實外形好過好多同區髮你C9. 點解唔再入閘?因為覺得條女例行公事。冇感覺,冇癮。服務唔可以話唔得,只是有時來SSP髮仔玩,就是想玩人妻feel.  如果C9/C8外型OK,又有得按下,有得抱下咀下調戲下,喜歡就小下,一兩個鐘,兩魚到四魚,視乎女的軟硬件同feeling. 對一D師兄而言,咁先過癮。

唔知間店現在如何 ...
Ching 以上你的高見, 也是我心底話,不過我沒有行咁好文彩形容得栩栩如生, 其實我地呢d好鐘意中女feel, 加上穿裙𢇃襪高跟鞋打扮, 吸引死

引用:
原帖由 飛機肥豬王 於 2018-10-20 08:07 PM 發表 查看引用來源

我貪大波咋
其實4妹同大鍋邊個大波啲?:smile_o05:

引用:
原帖由 Morden-stage 於 2018-10-22 11:54 AM 發表 查看引用來源

其實4妹同大鍋邊個大波啲?:smile_o05:
應該是大煱!😂😅😍😘

引用:
原帖由 銀化一族 於 2018-10-22 12:00 PM 發表 查看引用來源

應該是大煱!😂😅😍😘
請指引在邊處?

引用:
原帖由 銀化一族 於 2018-10-22 12:00 PM 發表 查看引用來源

應該是大煱!😂😅😍😘
但大煱呢輪好淡 行過成日見佢坐冷板

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆