上一頁下一頁
發新話題

又係年初二 (p.1, 5, 8,12,17,20,23,29,33,39,56,59,73,78,79)

收藏  |  訂閱
1.3k  349.1k

引用:
原帖由 粗筆人 於 2018-6-5 12:23 PM 發表 查看引用來源

都話老兄冇去吃韓味啦,唔係一回到家,晚上即啜咀係咁車你先??百分百肯定靚太插入時,是大水圳,,水浸夾實老兄的大大硬硬 J J
但如果佢平時耐冇做,第一Q會快啲射,佢之前話因為耐冇做會敏感啲,但琴晚第一Q已經好勁,好似想食咗我咁.....可能食完韓妹當我係韓妺下下大大力

一定射得好多

引用:
原帖由 wetpete 於 2018-6-5 05:33 PM 發表 查看引用來源

但如果佢平時耐冇做,第一Q會快啲射,佢之前話因為耐冇做會敏感啲,但琴晚第一Q已經好勁,好似想食咗我咁.....可能食完韓妹當我係韓妺下下大大力 ...
食了人参氣雞,鞭鞭到洞,隊至最深

引用:
原帖由 粗筆人 於 2018-6-5 07:47 PM 發表 查看引用來源

食了人参氣雞,鞭鞭到洞,隊至最深
你真係同老公講埋啲嘢一樣!好可疑....前晩做完第一次已經問佢仲乜咁多日冇做都咁耐,唔係耐冇做會敏感啲咩?佢答我食咗人參,咁我叫佢咁食多啲啦

身材保持好好  , 老公愛不釋手 。老公可能自己先食左自己一次 ,之後交足功課比你

引用:
原帖由 wetpete 於 2018-6-6 08:56 AM 發表 查看引用來源

你真係同老公講埋啲嘢一樣!好可疑....前晩做完第一次已經問佢仲乜咁多日冇做都咁耐,唔係耐冇做會敏感啲咩?佢答我食咗人參,咁我叫佢咁食多啲啦 ...
白色人參真是補氣,不是大話,老兄吃足一星期人參雞, jj 好氣好力,早晨起來jj 更硬過重前,靚太你們一起去本港韓店吃吃它,補充體力及補氣。。。你有將我的說話同老兄講,他反應??

引用:
原帖由 wetpete 於 2018-6-5 05:33 PM 發表 查看引用來源

但如果佢平時耐冇做,第一Q會快啲射,佢之前話因為耐冇做會敏感啲,但琴晚第一Q已經好勁,好似想食咗我咁.....可能食完韓妹當我係韓妺下下大大力 ...
靚太真材實料住家材,百分百靚過正過的假樣韓炮莱。。。下下大大力插你,你唔愛這種動力,不用懷疑老兄呀??傷感情??你自然會想太多。。唔靚靚呀。

引用:
原帖由 wetpete 於 2018-6-6 08:56 AM 發表 查看引用來源

你真係同老公講埋啲嘢一樣!好可疑....前晩做完第一次已經問佢仲乜咁多日冇做都咁耐,唔係耐冇做會敏感啲咩?佢答我食咗人參,咁我叫佢咁食多啲啦 ...
有問老兄回港前有打 jj ?敏感度又不同呢

兩夫妻太好情趣!

聞到觏太有些火氣。。。都是要深夜拮多一Q,才能平熄你的慾火

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆