上一頁下一頁
發新話題

我個大肚人妻高高潮 3/4 Up

收藏  |  訂閱
3.0k  116.6k

引用:
原帖由 滴水豬 於 2017-3-16 15:43 發表 查看引用來源

唔係而家, 以前都可以:smile_38:
我以前男朋友係到識架:smile_44:
呢度? 引板?:smile_o04::smile_o04::smile_o04:
:smile_o06::smile_o06::smile_o06:

引用:
原帖由 滴水豬 於 2017-3-16 15:44 發表 查看引用來源
你自制? 情趣內衣喎 你係咪諗住整多幾個LONE就扮情趣
曾幾何時..我中意女朋友著肚兜:smile_47:

引用:
原帖由 滴水豬 於 2017-3-16 15:44 發表 查看引用來源

你自制? 情趣內衣喎 你係咪諗住整多幾個LONE就扮情趣
唔係架咩? 係點樣架?:smile_41:
:smile_40:

引用:
原帖由 滴水豬 於 2017-3-16 03:36 PM 發表 查看引用來源

節錄~
你唔好口口聲聲就是我們唔岩, 叫我搵第個,
我都系個句, 除非你對我沒好感, 我講咩都無
用, 有時行動最實際,
我唔同其他男人, 我唔系隨便, 更不是玩家

真係ON9, 佢一開始就已經問我, 做朋友 如果夾到 ...
好好笑!佢接受唔到自己俾人拒絕
以為自己是最好的?

引用:
原帖由 滴水豬 於 2017-3-16 15:46 發表 查看引用來源
搵食咪搵食, 做咩要扮清高?!
以為講完自己唔係隨便 唔係玩家 就過到關架啦?
個腦咪又係裝屎:smile_45:
我信溝女/食女..得兩個方法..
一係用錢...二係用時間..
二者合一..無敵...

引用:
原帖由 siopang 於 2017-3-16 15:46 發表 查看引用來源

咁而家呢?

引用:
原帖由 speedster 於 2017-3-16 03:46 PM 發表 查看引用來源

呢度? 引板?:smile_o04::smile_o04::smile_o04:
:smile_o06::smile_o06::smile_o06:
係呀:smile_45:引板呀:smile_44:

引用:
原帖由 siopang 於 2017-3-16 03:46 PM 發表 查看引用來源

呢個自制都好易喎

引用:
原帖由 siopang 於 2017-3-16 03:46 PM 發表 查看引用來源

係咪即係細碼圍裙:smile_03::smile_03::smile_03:

引用:
原帖由 滴水豬 於 2017-3-16 03:49 PM 發表 查看引用來源

係咪即係細碼圍裙:smile_03::smile_03::smile_03:
笑左!好好既形容

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆