上一頁下一頁
發新話題

[更新] 餓了吧? 小希餵你?! new:#788第十話3p + #719上圖

收藏  |  訂閱
834  197.7k

引用:
原帖由 Japan_sevenboy 於 2016-9-7 09:35 AM 發表 查看引用來源
我比較鍾意將兩邊波波夾埋,同一時間啜晒兩粒乳頭。
正 諗起都濕

引用:
原帖由 不安份的小乳牛 於 2016-9-8 05:52 PM 發表 查看引用來源

正 諗起都濕
見到你番黎又要大大力咁渣你

引用:
原帖由 不安份的小乳牛 於 2016-9-8 05:52 PM 發表 查看引用來源

正 諗起都濕
濕就小小佢啦

第五話 - 小希餓了 - 小希潮漲了

夏日炎炎  點可以唔出海?
唔知大家暑假有冇出海玩呢?
而小希呢個暑假 就join左一班朋友一齊出海

有個朋友話佢可以問佢呀叔借架遊艇出海
佢有船牌 亦有出海經驗 諗住搞個船P
佢話其他野佢會搞  叫我當日個人到就okay

當日加埋我有5男3女 其中有一對係couple 其他都單拖
船上只有3男1女我係識既
咁我一上船就同另一個我識既女仔邊食薯片邊吹水
D男仔就開始bump水泡 浮床
其中有2個男仔過黎話玩大話骰 就一齊玩左陣 冇飲酒
之後大家就輪住換衫 準備停船落水
當日我著左套紅黑兩色有花邊既三點式 加一件白色長T

出到去一個位 都幾近灘 架船停左
大家就一齊落水玩
白Tee一落一上水 透晒
bikini個型出晒黎
有兩個男仔(一位 Z 一位 P) keep住望住我
其中 Z 仲坐係浮jin同我吹水俾我挨住 (因為小妹唔識游水)
玩左陣 有人提議上岸打排球
唔想整到一身沙既我 決定留係船度看野
Z主動話陪我吹水唔上岸 其他人就慢慢游過去

上左水件衫撻住好凍
Z: 除左佢啦 最多唔望你
我心諗 咁既大話都講得出
不過最後都係除左白色衫 三點式咁坐左上梳化
拎住包熱浪邊食邊同 Z 吹水 講D好大膽既topic
講到興起 有一下 我跌左一塊薯片落妹妹個位度
我想執既時候 Z 制止我  頭伸向妹妹食左塊薯片
小希當時呆左望住Z  Z一手將我禁低 我成個人訓左係梳化
Z: (淫笑一下) 我忍左你好耐喇
我: 忍得多唔健康喎
之後Z就咀左埋黎 我心諗 "係度搞咁激?"
不過好彩得一架船停係我地船前面 唔係對住我坐既方向 應該都睇唔到既

Z慢慢錫 錫到去我上圍 wea開我兩邊bikini 奶豬露左出黎
Z: 奶豬未啜就咁硬既?
我: 仲好痕tim呀...
佢一啖吸啜 我舒服到輕輕叫左出黎
之後佢兩隻手邊揸邊啜我奶 再加上戶外 刺激到我既興奮感
我: 啊~~hmm~~好舒服tim~~
Z: 止唔止到痕呀淫希? 你睇你...去到邊痕到邊既?
我: 不如入去船倉啦 我驚佢地返黎見到呀
Z: 唔怕啦你咁正~ 唔好孤寒啦~
佢拉我起身將我反轉 我面向海 patpat對住佢跪係梳化 靠住船邊
佢慢慢解開我下身褲仔條帶 擘開我對腳  
Z: 唔使理我架喇~ 你睇下望唔望到佢地打排球啦
之後錫我patpat 我要扮冇事望出個海 其實勁辛苦
下面濕到一條條絲咁滴落梳化 俾Z見到 佢再擘大我對腳
頭向住妹妹又啜又lai  啊~~超舒服 我爽得合上眼
Z: 你整污糟晒人地將梳化喇~
然後用咀吸住豆豆 用條利極速打轉
我: 啊~~啊~~~~~好舒服呀~~
我舒服得雙腳係咁震
Z: 越lam越濕既妳?
之後佢拎住佢條硬左既大棒棒 拍打住我patpat
再引領棒棒磨我妹妹

Z: 啊~~未俾你啜已經俾你搞到硬晒tim~~
佢帶我到船的另一面對住海
用棒棒一邊磨 接住一下滑入我小洞 不停抽插
雙手從後揸住我對奶 手指玩弄著我奶豬
Z: 啊~~希希舒唔舒服呀? 舒服就叫出黎啦~
我: 啊~~好...舒服...希希要插插~~啊~~
Z: 好曳呀你~ 頭先係水已經引到我硬晒~~ 今日一定要插到你噴水~~
當時我已經舒服到唔知自己做緊咩 就算有人返黎都唔想停
Z 越插越大力 我:唔得喇我要黎喇~啊~~啊~~~~~
在我高潮的最後一下 佢將棒棒mung出黎  
天呀~ 我妹妹真係噴左兩下水~~

我好曳曳咁訓返係梳化 主動擘大雙腳
用手指摸左一下妹妹D水水 再係Z面前啜手指
示意叫 Z 進攻
Z: 唔得~ 你太曳喇~~
我一邊摸自己一邊揸住大棒棒吸啜~ 啜到shuuuudshuuud聲
越啜得起勁 Z個樣越爽
多啜兩下後 佢在我上面拎住大棒棒好快咁抽插
佢要小希雙手放係頭上面俾佢禁實抽插
我: hmm~~~hmm~~~好正呀~~大棒棒插得..好正~~~
Z: 衰妹咁曳~~搞到我就黎射喇~~我要啜爆你對奶~~再射到你成面都係~~
我: 好呀~~我要呀~~啊~~啊~~~~
抽插多3分鐘 Z突然加快 應該係快要射喇 而就係呢一下
P突然游左返黎 呆左咁望住我地兩個
我眼見佢驚訝既眼神  但當時  我同Z都已經high到停唔到
Z都無理到P 啊一聲就mung棒棒出黎射晒落我咀角 我仰起頭望住P
Z卻若無其事咁行去佢身邊講左句 "大家係男人...你明架啦!"
我見到P目無表情咁行左入toilet 我就尷尷尬尬起身去船尾到清洗了

引用:
原帖由 patrick.c 於 2016-9-7 08:10 PM 發表 查看引用來源
小希去左邊丫
在~~有新post喇~~

引用:
原帖由 野涼 於 2016-9-8 05:56 PM 發表 查看引用來源

見到你番黎又要大大力咁渣你
錫住小希呀哥哥 唔准咁大力架~

引用:
原帖由 sixdog 於 2016-9-8 05:58 PM 發表 查看引用來源

濕就小小佢啦
咁人地.........................:smile_13:

小希新post好正,睇到硬晒,我都好想插到小希噴水

小希開唔開得番wechat?

引用:
原帖由 marek 於 2016-9-8 07:47 PM 發表 查看引用來源
小希開唔開得番wechat?
開唔返喔 :(

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆