上一頁下一頁
發新話題

引版奇緣,蜜會Y小姐. 第二章<一步禪空忐忑闖迷局>加相#P.99

收藏  |  訂閱
3.0k  103.5k

引用:
原帖由 love39874 於 13-2-2015 22:33 發表 查看引用來源

師姐無論對人對小動物都好有心!
希望會有個好男人好似妳咁有心去呵護妳!
多謝你先,感情既事都是緣隨吧

引用:
原帖由 heeyanbabe 於 2015-2-13 22:36 發表 查看引用來源

多謝你先,感情既事都是緣隨吧

引用:
原帖由 heeyanbabe 於 2015-2-13 10:31 PM 發表 查看引用來源

多謝你既讚賞,至於Uncle都係純綷同我玩下唧..
點解你咁想將我地湊成一對呢????
我同uncle相處左一段時間,佢絕對係一個好男人,值得交往加上我絕少見佢對師姐們動心,出言挑戲,你係少數bow。。:smile_o01::smile_o01:

引用:
原帖由 一步禪空 於 13-2-2015 22:54 發表 查看引用來源

我同uncle相處左一段時間,佢絕對係一個好男人,值得交往加上我絕少見佢對師姐們動心,出言挑戲,你係少數bow。。:smile_o01::smile_o01:
係既咩????

引用:
原帖由 heeyanbabe 於 2015-2-13 11:15 PM 發表 查看引用來源

係既咩????
考慮下uncle la

引用:
原帖由 anthonychan 於 13-2-2015 23:26 發表 查看引用來源
考慮下uncle la
無言以對....:smile_o04:

愛心師姐咁有愛心,將來一定會有幸福,緣份一到,是冇得避的,希望師姐緣份早到,解開心鎖,釋放自己,享受人生

引用:
原帖由 anthonychan 於 2015-2-13 11:26 PM 發表 查看引用來源
考慮下uncle la
再唔係考慮下其他師兄啦。。。:smile_o10:

引用:
原帖由 r6654c 於 13-2-2015 23:41 發表 查看引用來源
愛心師姐咁有愛心,將來一定會有幸福,緣份一到,是冇得避的,希望師姐緣份早到,解開心鎖,釋放自己,享受人生

哈哈,我睇過紫微斗數同睇過面相...都話我既姻緣好微。而且,我命格注定係吸引到有女朋友或者有老婆既男人..:smile_o03:

引用:
原帖由 一步禪空 於 13-2-2015 23:44 發表 查看引用來源

再唔係考慮下其他師兄啦。。。:smile_o10:
唔會考慮住啦..:smile_o14:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆