上一頁下一頁
發新話題

***我同SL呢一個月的荒淫生活***相198#,346#,401#,543#(潮吹step & tips: 543#)

收藏  |  訂閱
783  399.4k

其實佢係扮病????

Good job

好耐冇上過黎引版喇~(個舊a/c都唔知去左邊:smile_27: )
一上黎見到cherry你個po, 真係好有共鳴
潮吹嘅感覺真係會上癮架:smile_40:
正到爆

引用:
原帖由 m.aggie 於 2014-5-26 08:48 PM 發表 查看引用來源
好耐冇上過黎引版喇~近個舊a/c都唔知去左邊:smile_27: )
正到爆
有幾正呀?
不如你都分享下啦

係我好舒服,嗯嗯聲呻淫果時,
佢無啦啦停左,都唔知係咪想挑逗下我,tester下我濕到咩程度
佢停左之後就換左我摸佢,鬼叫佢摸得咁開心!
摸左陣就已經扯左,重快過平時~可能耐無chur佢,忍左好耐
扯到行一行果時我就停左手繼續睇電視唔理佢~鬼叫佢頭先都係咁!
佢拉低左少少我條褲,我重唸住佢想用手,點知原來係神不個鬼不覺果時已經自己除左褲
佢將JJ放左係妹妹外面磨磨下,成條JJ都濕埋

我:你病就好心你抖下啦!難得我今日唔chur你 HEHE
但我已經吉高左個pat pat磨佢
佢將JJ好快咁放左入去就開始un,其實我地一直以黎都無試過呢個post,今次都係第一次
un左一陣,佢就轉一轉身,我跪左係沙發,吉高pat pat,佢企係地下,係後面插我
插到我面都紅埋,呼吸聲夾雜住D叫床聲
下下都插到入一入真係好舒服,我會間唔中叫佢快D入D
其實果個場景好衣衫不整,下身除哂,上身著住吊帶背心,絲質果種,佢除左個bra,件衫條帶同BRA帶都跌哂駁
佢重要捉住左我兩隻手,個人向後左咁插
我向後同佢車輪左一陣,佢就捉住我條腰係咁郁,不停插,無耐佢就射哂係我背脊
重即刻拎紙巾幫我抹哂~一滴不剩~~

之後我同佢一齊去左沖涼
我依舊好細心咁幫佢洗身,擦背,洗JJ
佢都好溫柔咁幫我茶沐浴露,沖身
我重跪低幫佢含左陣

沖完之後,我意
猶未盡
所以拎左按摩棒出黎自己係房玩~
但玩玩下,我發現唔係好夠,所以拎住枝棒行左出廳搵佢
我:可唔可以幫我用手呀?
佢:你求我呀?
我:係呀~求下你啦主人~
佢:不過今次要去廁所玩喎~~~你知你D水架啦!
其實呢個時候我都已經無唸咁多,我跟住佢去左浴室位
佢用手整兩整就已經聽到水聲
佢奸笑住望住我講:你有無咁快呀~
我:我...我好想要嘛....:smile_13:
之後佢就加快左,好快我就已經黎左第一次,佢成隻手都濕哂
佢:好彩黎左呢度咋~你睇下地下
我:呢度本身都會有水架啦!:smile_13:
到第二次果時,連佢大比都有好多一滴滴的水,地下更加唔洗講
之後其實我未夠,但佢都攰,我地沖左身就出番廳~

我就睇下手機,追下劇
佢就去左睇漫畫~(無錯!佢係一個成日睇漫畫的男仔,不過都會打下果個新OP Game)
抖左陣,我同佢繼續
今次就係個沙發度,佢擘開左我對腳,我用手遮住下面
佢:怕咩醜呀唔準遮!
我乖乖照做~
佢就舖左好多紙巾之後就放左隻中指入去
佢:頭先唔係一齊沖左涼架咩?做咩又會咁快濕到咁ge
我::smile_13:我唔知道呀~
之後好快就已經有水聲,之後高潮就接二連三~我都無數過:smile_44:
完左果時佢拎起左D紙巾,笑笑口咁話,可以榨番D水出黎
我話應該無啦!
佢就試左比我睇,我地一齊笑左
呢晚就咁就完左
***下篇繼續***

黎緊我會比較忙~所以唔係成日都UPDATE到~SORRY:smile_13:

引用:
原帖由 krreey 於 2014-5-26 08:13 PM 發表 查看引用來源
其實佢係扮病????
佢係真係病,但唔係我想像中咁病囉HAHA

引用:
原帖由 m.aggie 於 2014-5-26 08:48 PM 發表 查看引用來源
好耐冇上過黎引版喇~(個舊a/c都唔知去左邊:smile_27: )
正到爆
講唔出口的爽~同男人射精應該一樣

引用:
原帖由 abs276 於 2014-5-26 08:51 PM 發表 查看引用來源
有幾正呀?
不如你都分享下啦
差唔多到果陣會好似有d抖唔到氣咁, 呼氣多吸氣少搞到如果係用手呢, 會同時會聽到下面d水"噠噠"聲咁, 插得愈快愈大力就愈high, 水聲就更響(其實呢個時候partner隻手已經濕曬:smile_44: )

btw, cherry你宜家插插下會唔會噴水架?? 自從我試過潮吹之後妹妹敏感左, 插都可以噴到水 (女上前後搖果陣會掂到g點, 我就搖/un幾下就黎料, 搞到人地個肚都濕曬, 不過佢話暖暖地好過癮wor :smile_13:  )

宜家去開房都覺得唔好意思, 驚d執房阿姐會認得blacklist我地
同埋妹妹好似比以前易濕左, 你係咪都係咁架??

晚安

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆