上一頁下一頁
發新話題

做了三年玩物,今天,我又回到他身邊 Updated p.44

收藏  |  訂閱
718  567.0k

如果追你喜歡你的兩個男仔知道真相的話,一定會很難過和傷心......

引用:
原帖由 chch06 於 2013-10-16 08:33 PM 發表 查看引用來源
「佢只係仔女既媽咪,我地唔離得婚。」咁既說話講得出口。
講個句人賤,信既人係。。。。。
呢個世界無離唔到既婚,只有不願離既人。
以前都有有夫之婦追我,同樣話新婚半年妻子不是,但是我睇到佢老婆個facebook ...
他有提出再給我「家用」,但我拒絕了。
現在,我們的關係只有愛。(我是這樣想的)

引用:
原帖由 打了兩年飛機 於 2013-10-16 10:50 PM 發表 查看引用來源

比多d時間去忘記呢個人啦,投入新戀情會有幫助
你既人生仲有好長既路要走,會遇到好多人,呢個只係過客
已經走過左,就唔好望番轉頭喇

BTW,樓主咩星座?

白羊座

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2013-10-17 12:13 AM 發表 查看引用來源
樓主絲打,其實您都叫自己做玩物,您都認為佢對得您好嗎?

如果,您覺得佢對您好,我想您最少形容自己係寵物。

果男人用的藉口,真係老套到不得了,但佢都用,只因這種藉口實在太有用。  但是,在這種情況,男 ...
我不期望我們會有結局,我只希望有一天便過一天。

引用:
原帖由 cwbwong 於 2013-10-17 10:58 PM 發表 查看引用來源
如果追你喜歡你的兩個男仔知道真相的話,一定會很難過和傷心......

是,他們都以為我很乖很純。
有一個曾對我說,覺得我會是賢妻良母!

回覆 622# 的帖子

當佢見到個幼齒同處女果陣,佢又會對你置之不理。只不過係佢而家未遇or可能你唔知已經有,咁之後過多幾年又點,佢又唔會離婚,到時你競爭力下降。佢又會搵好似你呢D入世未深既妹妹仔。樓主不如你考慮下追你果D男仔仲過呢個愛你下面仲多過上面既人。

Pls think and consider

引用:
原帖由 iamapet 於 2013-10-17 23:31 發表 查看引用來源

是,他們都以為我很乖很純。
有一個曾對我說,覺得我會是賢妻良母!
賢妻良母, why not?
您又唔係做d 物.
放棄過去果男人啦:smile_13:

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2013-10-17 11:54 PM 發表 查看引用來源

賢妻良母, why not?
您又唔係做d 物.
放棄過去果男人啦:smile_13:
LIKE, 你只不過未試過正式拍拖. 要試下才知誰的好.
試完覺得還是牠好, 才再找牠. 我相信牠不會放棄你
Give one of them a chance

引用:
原帖由 iamapet 於 2013-10-17 11:25 PM 發表 查看引用來源

他有提出再給我「家用」,但我拒絕了。
現在,我們的關係只有愛。(我是這樣想的)
Don't be silly , you should take the money even u love him.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆