上一頁下一頁
發新話題

咸濕靚仔 咸濕日記 P.108 #1613 美女靚媽咪要我做佢地仔仔餵我食奶奶

收藏  |  訂閱
1.6k  604.8k

引用:
原帖由 阿晴0312 於 2013-7-31 03:16 PM 發表 查看引用來源
穿咩先?
睇穿我唔會捨得你比人蝦 (比人咸濕)!:smile_39:
因為喺我哋頭,我想你淨係比我咸濕!:smile_47:
因為你比我咸濕先正會有保證!:smile_46:

引用:
原帖由 咸濕靚仔 於 2013-7-31 05:52 PM 發表 查看引用來源

睇穿我唔會捨得你比人蝦 (比人咸濕)!:smile_39:
因為喺我哋頭,我想你淨係比我咸濕!:smile_47:
因為你比我咸濕先正會有保證!:smile_46:
又會的。。。

引用:
原帖由 阿晴0312 於 2013-7-31 07:28 PM 發表 查看引用來源
又會的。。。
你比我咸濕,個心會好淫!好舒服!:smile_o05:

冇乜麻甩仔會咁同你咁講!:smile_o13:

你喺呢道比我咸濕果陣,有時會忍唔住!:smile_o11:

只要你獨處一室,你就唔會唔掂!:smile_o05:

你知如果我在你身旁,我就一定會剝你光豬!:smile_o01:

你用雙手搓你自己Lin Lin,揸住乳頭轉下搓下!

你會開始呻淫:唉!唉!:smile_o11:

左手繼續搞Lin Lin!右手就向下游!

手指仔就磨西!粒粒陰蒂!
西西有水出喇!開始舒服喇!
:smile_47:

你繼續呻淫:唉!唉!呵!呵!
:smile_o11:

將中指扇入西窿,慢慢插入去,磨出磨入扯動粒粒!

你好Sexy咁呻淫:唉!唉!呵!呵!舒服!舒服!:smile_o11:

你知如果我在你身旁,我就一定會咁對你!:smile_47:

所以你比我咸濕先正會有保證!:smile_46:

引用:
原帖由 阿晴0312 於 2013-7-31 07:28 PM 發表 查看引用來源
又會的。。。
又會〝很舒服〞的。。。

兩隻西好似一隻西咁屌

20xx年x月x日(星期x) Ref.#026 (Part 15) (本日〝日記〞全部講完)
地點:香港 (公海)

慾海長天-----------咸濕號遊艇---------瘋狂打J射精之旅 …  (完結篇)
又名:The Longest Day 最長的一天-------全裸男服務員------淫慾遊艇之旅

(今日既『咸濕日記』可能係一篇最長的日記!
所以,小弟會分段(Parts)發表,令讀者容易消化!)

活動一(熱9活動) 全部玩完!

輪到活動二(玩9活動) :
赤裸裸男生抽簽比〝別組〞女組員搞,搞到再次出精!

(上文講到:
哈哈哈哈!衰妹個樣好享受呀!
Hehehehe!佢條野喺佢妹妹仔道射緊呀!
Hahahaha!Handsome射緊個樣好型仔呀!我中意呀!

忽然我一抽!精花四濺!
嘩呵!條女軟晒!
隻西窿流住點點白白濃濃既精液!

我屌開條9未夠,忽然見到有兩對美目望住我既裸體!
望真d,兩個流晒口水既女生!
正是大細孖女!)

大孖細孖樣同身材一樣,好難分!
好在:
大孖長髮染左紅色!
細孖短髮染左金色!
因為佢地好聰明,細細個好頑皮,成日搞亂身份整古人,所以佢老母就由佢地小學開始建立唔同既外表,以便識別!
我知佢哋比d損友影响,有家底又玩得!根本就係溝仔既高手!啱啱佢地點玩果兩條男同學仔,我哋都心知肚明佢地既功力!

全日佢地都受保護,佢亞姨同4條女保鏢都睇到佢地實!

不過亞姨同4條女保鏢搞左我哋4條寸仔個Pat Pat同我地破左處之後,亞明同亞標就決定今日要玩大佢!

因為我同大舊d大9以長力佔先,根據抽簽结果,亞明同亞標要我哋壓後,等佢哋d大9可以回到氣!
同時有機會同兩條學生哥同兩條鬼仔講數!

佢哋有意將我同果5條比我食硬既靚女既較量推到最後!
5條女比我大9同口舌手搞到服晒之後,我屌開條9未夠!
忽然見到有兩對美目望住我既裸體!
望真d,兩個流晒口水既女生!
正是大細孖女!

我望一望亞明同亞標,亞明同我單一單眼,亞標好奸咁微笑用左手做個O.K.!

咁我就開始做野喇!

大孖最近我!

我行埋佢道!

佢望上 (我高佢成個頭) 我雙淫目,望下我B Cup大胸,最後雙眼停住喺我條大9!

我一抱,佢軟晒!

佢冇拒抗,我就咀佢!

條古惑妹一手就揸住我條大9!

喂喂喂!Handsome仔!你想點呀!
亞姨大聲叫好緊張!
佢手一揮,最大件頭果個超凸點緊背心仔T-Back女保鏢就做野喇!

嘭一聲!佢已經瞓直比大舊個裸體壓住!
大舊着數既地方:5肢鬥4肢!
佢同條女保鏢角力果陣,用條硬9整開T-Back小少既布料,直插大件頭黑黑實實波大囉大女保鏢隻黑毛西!

冇防備嘅西同大9角力喺註定會好舒服嘅!尤其是條大9已經入晒西窿!越反抗越鬥力就會越舒服!條大9會全力插屌!條大9嘅主人會變超人將條大9盡情集中------〝屌西〞!

嗚啊!嗚啊!嗚啊!嗚啊!
每個叫聲代表屌左一下!

原來大舊一路都隱藏真正既實力!真係一9還一9高呀!

亞姨用眼搜尋另外果3條女保鏢!

亞明屌緊一個女保鏢!
呵啊!呵啊!呵啊!呵啊!

亞標屌緊一個女保鏢!
唉啊!唉啊!唉啊!唉啊!

兩條鬼仔擒住最细粒果個女保鏢,一個屌緊西、一個屌緊口!
唔啊!唔啊!唔啊!唔啊!

佢地正左實行〝玩大計劃〞!

當時成班咸濕仔d大9回完氣,見我屌5條靚妹屌到入直路,開始要郁孖女!
佢地就磨利佢地兵器(條陽具),用場内既潤滑油Baby Oil!
佢地d大9變得又硬又扯行晒,上面搽滿潤滑油Baby Oil!

大舊、亞明同亞標目標早定!

所謂招唔怕舊,最緊要受,佢地又用果招〝大外割〞,近距離、埋左身、冇預防心理,好難防!
兩個鬼仔有玩美式足球同摔交,二對一!

班咸濕仔向4條凸點緊背心仔T-Back女保鏢攻擊之際,女保鏢睇到既係:赤裸裸身強力壯既靚仔,d陽具全部扯行暴漲,紅粉緋緋,盡顯急色咸濕男生極想揾西屌既神色!

冷不防,3個女保鏢再次中招,想還招,但卻施展唔到〝葉底偷桃〞!
第4個女保鏢一對二,重係兩條大隻英俊鬼仔!

計劃重點:以滑捋捋既硬硬大9直插毛西!
我見〝玩大計劃〞進行順利!我條大9就無拘無束,順勢插左入大孖隻窄窄既嫩西!

唉唉唉!呀呀呀!細孖喺到呻淫!好似比我條大9屌緊!
唉唉唉!呀呀呀!大孖同時呻淫!佢就真你比我條大9屌緊喇!

細孖抱住我咀我同我打車輪,用水汪汪既眼望住我,好似哀求我屌佢隻嫩西!
我一路插大孖隻窄窄既嫩西!細孖就一路喺到呻淫!嘩!原來孖女係有心靈感應架!
所以我就轉左西嚟屌!屌細孖隻西!好撚窄架!
輪到大孖唉唉唉!呀呀呀!呻淫!好似比我條大9屌緊!哀求我屌佢隻嫩西!

佢哋d玩伴女生圍晒埋嚟玩住我哋3個赤裸裸肉體嘅敏感部位!

我靈機一動,同孖女剝左光豬!
跟住抱咗大孖上一張大浮床,狗仔式,再將細孖放上去佢背部,又係狗仔式!
我叫d玩伴女生扶住佢哋!
人哋叠羅漢,我就安排佢地叠Pat Pat!
兩個白雪雪圓圓一樣大小嘅Pat Pat,一上一下,兩個Pat Pat下面露出兩個紅紅嘅蜜穴,流住點點蜜汁!

於是我習好馬步!屌西西!
一插,條大9入咗大孖隻西!
一抽!
一插,條大9入咗細孖隻西!
一抽!
一插!大孖隻西!
一抽!
一插!細孖隻西!
一抽!
一插!大孖隻西!
一抽!
一插!細孖隻西!
一抽!
一插!大孖隻西!
一抽!
一插!細孖隻西!
唉唉唉!呀呀呀!
唉唉唉!呀呀呀!
唉唉唉!呀呀呀!
唉唉唉!呀呀呀!
唉唉唉!呀呀呀!
唉唉唉!呀呀呀!
佢乜呻淫叫床聲一樣嫁!

我第一次同時用大9插兩個孖女嘅西西仔!
重係〝兩隻西好似一隻西咁屌!〞
好撚過引呀!

於是我越屌越興奮!
玩伴女生停晒手,眼定定,流晒口水!

呵啊!呵啊!呵啊!呵啊!
唉啊!唉啊!唉啊!唉啊!
唔啊!唔啊!唔啊!唔啊!
嗚啊!嗚啊!嗚啊!嗚啊!
4條本來懶勁嘅女保鏢,已經光脫脫,又好Sexy下喎!

佢哋比大舊、亞明、亞標同英法鬼仔d大9招呼得十分開心,叫得非常咸濕性感震撼!

本來比我屌到軟晒嘅5條美少女,全部參與搞住呢d行緊淫嘅男男男女女!

嘻嘻嘻!大舊條大9咁樣屌佢,佢一路叫一路流口水呀!
哈哈哈!亞明一路屌一路用手磨住佢隻西粒粒,佢隻西射咗好多水出嚟呀!
呵呵呵!亞標屌得咁急,佢反晒白眼啦!
Hahaha!好衰嫁!兩個鬼仔中意蝦女仔嫁!求先食人哋d腳趾,而家又兩個蝦一個,輪流屌住一隻西!

就在亞姨眼都凸晒果陣!
兩條後生哥d陽具全部扯行暴漲,紅粉緋緋,盡顯急色咸濕男生極想揾西屌既神色!:
姨姨!我要食奶奶呀!
姨姨!我要食鮑魚呀!

亞姨想反抗同甘鐘到船長室!

但亞明同亞標教左路!
亞姨 (30鬆d失婚婦人,孖女亞媽有6姊妹兄弟佢最細) 奶奶西西已經同時失手!

呵呵呵!呀呀呀!佢又叫得幾性感下喎!

兩條後生哥,聽晒亞明亞標嘅指導,一個強行比個頭亞姨大比夾住,推開T-Back,用脷乃西、吮啜陰蒂、插乃西窿!
一個強行咀佢、打車輪同揸、搞、吮、啜乳房乳頭!

呀呀呀!呵呵呵!呀呀呀!
亞姨比佢哋剝左光豬!

呵呵呵!呀呀呀!呵呵呵!
亞姨比佢哋屌緊!兩條友搶住嚟屌!屌到亞姨回唔到氣!

班女同學仔圍住了解男同學仔條JJ點樣屌西!

嘩!原來佢條JJ屌緊西果陣好紅嫁!
哈哈!重好大條呀!
嘻嘻!都係咸濕仔嚟嫁!
喂喂!睇下亞姨個Lin比佢食得好舒服呀!
Hehe!亞姨叫得好女仔呀!

嘩!嘩!嘩!……….嘩!
呀!呀!呀!……….呀!
阿!阿!阿!……….阿!
唉!唉!唉!……….唉!
啊!啊!啊!……….啊!

忽然,赤條條嘅亞姨同4個赤裸裸嘅女保鏢同時狂呼,好狂好野,好撚震撼,好撚核突!

佢哋每一個 Pat Pat 全部比一條硬硬扯行嘅大9插左入去!

慾海長天-----------咸濕號遊艇---------瘋狂打J射精之旅   (全篇完!)

回覆625 #的帖子

Thank you,寫得有趣精彩同生動

引用:
原帖由 vincentleewc 於 2013-7-31 10:41 PM 發表 查看引用來源
Thank you,寫得有趣精彩同生動

Thanks!:smile_o13:

引用:
原帖由 咸濕靚仔 於 2013-7-31 10:05 PM 發表 查看引用來源
20xx年x月x日(星期x) Ref.#026 (Part 15) (本日〝日記〞全部講完)
地點:香港 (公海)

慾海長天-----------咸濕號遊艇---------瘋狂打J射精之旅 …  (完結篇)
又名:The Longest Day 最長的一天-------全裸男服務 ...
好好睇呀!:smile_o12:

好想睇新post同你d珍藏相呀!:smile_o05:

引用:
原帖由 咸濕靚仔 於 2013-7-31 09:38 PM 發表 查看引用來源
你比我咸濕,個心會好淫!好舒服!:smile_o05:

冇乜麻甩仔會咁同你咁講!:smile_o13:

你喺呢道比我咸濕果陣,有時會忍唔住!:smile_o11:

只要你獨處一室,你就唔會唔掂!:smile_o05:

你知如果 ...
你呢個ching。。。

引用:
原帖由 阿晴0312 於 2013-8-1 07:55 AM 發表 查看引用來源
你呢個ching。。。
乜野嘖?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆