上一頁下一頁
發新話題

原創:十年後的舊情復熾 全篇完 目錄見#1 感謝支持

收藏  |  訂閱
742  442.5k

引用:
原帖由 taoyuen 於 2012-6-28 10:00 AM 發表 查看引用來源
賣下廣告先……

究竟光蕙雪三人情歸何處?
雲會否再嘗試阻止光"錯"下去?
故事會再有淫賤的性愛場面嗎?

請留意重口味兼反高潮的最後八回,星期五晚或者星期六凌晨發佈!多謝!
再沿哩條故事線 ,唔結婚  - 光、蕙 都 痛苦收場  ,女性的 情感世界 亦不可能 無限 降低 要求 ...... 又要加 上 "光" 這個 小朋友 .... 只有咸古 才能吸引 讀者   ....

多言了 :smile_38:

特登開新acc都要回你,
因為你真係寫得好好!
令我好有共鳴!
我以前都做過miss, 有過師生戀,
所以覺得你當中所寫嘅情慾交戰好真。
當年我所有朋友都話那男生只係想食我,亦有朋友質疑我只係想食佢,
究竟個愛字係點定義,
就好似你嘅故事咁,
唔知點定義。
可惜我無miss張咁索,亦無佢識咁多技巧。
到最後被人逼走嘅人係我,話想有番段正常男女關係嘅人係個男生。
今日我亦已係人妻人母,但你的故事令我回想起曾和佢

始終,這是情色文學區!:smile_40:
引用:
原帖由 jackyy01 於 2012-6-28 10:54 AM 發表 查看引用來源

再沿哩條故事線 ,唔結婚  - 光、蕙 都 痛苦收場  ,女性的 情感世界 亦不可能 無限 降低 要求 ...... 又要加 上 "光" 這個 小朋友 .... 只有咸古 才能吸引 讀者   ....

多言了 :smile_38:

因為你真係寫得好好!
令我好有共鳴!
當年我所有朋友都話那男生只係想食我,亦有朋友質疑我只係想食佢,
究竟個愛字係點定義,
就好似你嘅故事咁,
唔知點定義。
可惜我無miss張咁索,亦無佢識咁多技巧。
到最後被人逼走嘅人係我,話想有番段正常男女關係嘅人係個男生。
今日我亦已係人妻人母,但你的故事令我回想起曾和佢做過些瘋狂的事,仍令我砰然心動。
但你的故事令我不只有反應,亦令我有心痛的感覺。
看到miss張第一次和光上床後,光說他們所做的,如miss張和他男朋友做,定會更舒服,然後光便背向了miss張。這可是exactly我那男生說過做過的事。你這情節讓我熱淚盈眶。可惜我沒如miss張般溫柔擁著他,只是呆了在當場。
你寫的故事很有誠意,不只是有性愛,亦有人性!!  請繼續加油,多寫這樣有心之作。
btw, 阿雲其實係咪有啲中意阿光架?

多謝支持!太浪漫了,冇結果但經歷過都係美好的吧!我自己冇試過至要寫出來幻想下。

如果師姐可以再分享多啲就好了。希望你睇得開心!
引用:
原帖由 ladybird345 於 2012-6-28 10:54 AM 發表 查看引用來源
因為你真係寫得好好!
令我好有共鳴!
究竟 ...

回憶多麼美好!
愛的定義真係全個故仔的主旨之一。
男人總係想競爭,希望喺牀上戰勝自己的對手!其實讚下佢話佢勁(唔理真假都好)通常就會冧晒。

雲唔鍾意光的。睇埋結局篇就會知點解要有雲呢個角色。又或者出埋結局可以再解釋多啲。
引用:
原帖由 ladybird345 於 2012-6-28 11:08 AM 發表 查看引用來源
因為你真係寫得好好!
令我好有共鳴!
究竟 ...

同埋師姐你可以同朋友講自己同個學生的關係真係好幸福。我估多數人搞師生戀都只能瞞瞞騙騙,連朋友都唔想讓佢地知。
引用:
原帖由 ladybird345 於 2012-6-28 11:08 AM 發表 查看引用來源
因為你真係寫得好好!
令我好有共鳴!
究竟 ...

嗰時後生,唔識死嘛,嗰時已經係本住比學校炒左又如何的心態了。
不過我無一個朋友支持我,亦聽過好多難聽的說話。

師生戀其實唔少,不過我唔知其他人有無搞上床…

當年試過好激喺戲院同佢含…因為我地兩個屋企都有人。講真,我同我依家老公都做過啲好激嘅野,不過無同個男生咁激囉。可能姊弟+師生呢種關係太刺激,令我當時似中降頭。

其實我自己對嗰段情最美好嘅回憶係曖昧時期。到真係一齊左,我地其實無咩共通話題。及後上左床,佢更似係面對唔到我咁。可能我地互方都技巧欠奉啦!

btw, 我見到蕙呢個角色,諗起我當年講笑咁同個男仔講,想搵個女仔friend玩3p,其實我講笑,但佢竟話ok, 話我話想就得。可能佢都係亂 up, 不過我幾出奇一個少男可以咁無底線(佢當時十七歲)。

真係估佢唔到,不枉我 lunch time 都睇。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆