上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 28

收藏  |  訂閱
3.1k  63.0k

引用:
原帖由 patkywing 於 2010-12-3 12:41 AM 發表 查看引用來源
對不起,你的朋友沒顧及你的感受,不要再渴酒啦,可以嗎?

但........求............一................醉................

你令我沒法入眠,不要再渴啦,你都累早點睡,明天再講。
引用:
原帖由 keithlck 於 2010-12-3 00:54 發表 查看引用來源

但........求............一................醉................

早晨呀各位師兄師姐
:smile_38: :smile_38: :smile_38:

各位早晨.........明天會更好.............

圍著了你不只一個 圍著我也許多
但你我都轉身偷偷躲
心中的愛火在碰上你之後
早晚再度燃亮我

*人在這空間走過 能遇至愛幾多
未到發生始終不清楚
彷彿小說中未到了最後
不知一生會怎麼過

#像你這樣傻 像我這樣傻
竟然傳出愛情 像世事並無不可
若愛你是傻 被愛也是傻
多情何必顧忌 而世上極難找癡心一個

早晨呀各位兄弟姊妹~今日又係happy friday~你地今朝爆左石未呀

引用:
原帖由 ryanwkw 於 2010-12-2 09:50 PM 發表 查看引用來源
算啦, 都系講下姐, 米甘應真 ok...
早晨! 吾講出來....被人誤會不顺氣呀:smile_22:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-12-3 09:45 AM 發表 查看引用來源
早晨呀各位兄弟姊妹~今日又係happy friday~你地今朝爆左石未呀
早呀! 龍仔...你咪朝朝提呢樣啦:smile_42:

引用:
原帖由 keithlck 於 2010-12-3 09:31 AM 發表 查看引用來源
各位早晨.........明天會更好.............
早晨......後日都一樣會好:smile_38:

引用:
原帖由 patkywing 於 2010-12-2 10:19 PM 發表 查看引用來源

Y 兄息怒呀! :smile_o06:
拉人佢成曰都講錯野架...吾好放上心呀:smile_38:
早晨! 吉吉, 放心好了,我吾係嬲佢...我吾係小氣人,只是講心中實話:smile_38:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆