上一頁下一頁
發新話題

【吸血三姊妹系列之(四)閃燈下的華麗】四十四集長篇色情小說(完整版)

收藏  |  訂閱
1.6k  1.1m

can not see the photo ar   @@

引用:
原帖由 elampersian 於 2010-8-28 12:43 AM 發表 查看引用來源
獨孤九劍

勁呀
好實用架!

超正呀!!!:smile_o09:
我好少睇咁長,原來咁正!
不過長得黎要係發哥哥既先好睇

果獨孤九劍好勁呀!非常精彩!:smile_o10:
真係想list個步驟出黎試返次 哈哈!

引用:
原帖由 seiei 於 2010-8-28 12:59 AM 發表 查看引用來源
上了一堂精彩的課,多謝劉sir:smile_o12:
十多年來的媾女經驗! ‥‥‥

引用:
原帖由 博1博單車變摩托 於 2010-8-28 08:59 AM 發表 查看引用來源

細路以前見好多20幾歲既囡囡親友,果時佢地真係幾ok,好老實有幻想
(細路由一上中學就已經好......可能都好似金發兄咁係老豆俾既,細路同我老豆最大既話題就係囡囡:smile_o05
不過過左幾年之後(姐話過左三張之後) ...

你所講的是女人的外表,要知道,外表雖然重要,但不是一切!女人的內涵其實是很重要的。
     不過,我可以理解,在你現在這個年齡,是會只重視女人的外表而忽視女人的內涵。
     你有沒有這樣的經驗,身邊的女朋友會無原無故發你『脾氣』,問佢乜嘢事,又唔講,又會講一些莫名其妙的說話,總之搞到你好鬼煩!
     這就是不成熟,沒內涵的女仔所經常做的事。
     成熟和有內涵的女人是不會做這些事的。
     十四、五歲的女生活在夢裏,十八、九歲的女生在追夢,三十歲的女人己回在現實,人生的經驗多了,變得正熟和有內涵,我所說的『風華正茂』的女人,就是這些‥‥‥跟這些女人一起,很舒服。
     慢慢的體驗一下吧。
     隆胸又辛苦,俾人一『渣』就發覺,所以有乜嘢好隆吖,自然啲更好。
    『佛洛依德』為奧地利人,本身是精神科醫生,他的學說當然唔係用嚟媾女啦,例如他最出名的學說,認為人格或人的精神主要分成三個基本部分,即原我(id)、自我(ego)和超我(superego),就是一個好值得思考研究的課題。
     想要彤彤就俾你搞一次啦(你用乜嘢名呀?),置於玲玲姐就唔得啦,因為連我都唔敢『搞』佢!

支持你呀

引用:
原帖由 馬眼光 於 2010-8-28 06:20 PM 發表 查看引用來源
金發兄, 阿仙奴 客其他

呢集寫得非常好, 先係香港公主選舉, 而最好睇係招式
都係緊緊贏1︰2!

引用:
原帖由 hokkai_ya 於 2010-8-28 10:43 AM 發表 查看引用來源
Usually in between 第七 and 第八式 I would add a pose of lifting the ladies up and go for couple minutes. 小軟骨  is not always there, even on the same girl. Usually when the girl got high enough that ...
thank!

發哥好野:smile_o12:

好耐冇睇發哥既文, 依家要追番明朝古惑仔

支持發哥!

由於之前一直追開吸血三姐妹第二集, 放左落收藏板, 最近開始睇返之前既文章...
我唔識俾d咩建議評論, 亦都唔係會一路睇一路打飛機既人(會扯就係喇...), 但係我鐘意呢種樂而淫既文筆, 發哥亦都的而且確做到色情+文學既結合, 所以我集中睇劇情...其實每集都要寫個高潮位出黎應該都幾辛苦既...辛苦晒你喇m(_ _)m 加油~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆