上一頁下一頁
發新話題

03/12 蒲俠CP聚會~ (天字堆討論站)

收藏  |  訂閱
1.2k  53.1k

引用:
原帖由 oscar_chan 於 2010-7-28 08:39 PM 發表 查看引用來源
天哥人在江湖身不由己,埋D叫社會壓力同群眾壓力,..我知佢係被B的.....
係警察資料檔案室中指出! 天哥既社會壓力指數得百分之十九點六七! 群眾壓力指數得百分之三十八點七九! 其餘都係自己或者小天造成既!

(資料由風中轉既阿仁提供)

引用:
原帖由 icecoolio 於 2010-7-30 05:55 PM 發表 查看引用來源

係警察資料檔案室中指出! 天哥既社會壓力指數得百分之十九點六七! 群眾壓力指數得百分之三十八點七九! 其餘都係自己或者小天造成既!

(資料由風中轉既阿仁提供)
係咪呢排見得志雲多,
講d野咁似志雲既

引用:
原帖由 石黑幸四郎 於 2010-7-30 05:58 PM 發表 查看引用來源

係咪呢排見得志雲多,
講d野咁似志雲既
以後唔好再叫志雲,或者什麼大師啦,..好out啦!!.....E家我叫火水哥

引用:
原帖由 oscar_chan 於 2010-7-30 08:47 PM 發表 查看引用來源
以後唔好再叫志雲,或者什麼大師啦,..好out啦!!.....E家我叫火水哥
咁我係咪火"月南"

引用:
原帖由 skyworld7 於 2010-7-28 01:58 PM 發表 查看引用來源

都唔好睇既...(冇露點...)

不過條女有d似上次生日會318既壽星女....
又真係幾似喎 頂丫.............連身型都似 哈哈

報名,我要報十個))))))))))))))))))))))))))))))))8.21

引用:
原帖由 oscar_chan 於 2010-7-30 08:47 PM 發表 查看引用來源
我覺得你似較剪偉多 D!!!:smile_38:

下次請大聲 D 講 ~ 你未見過黑社會叫雞呀!!!! :smile_30:

引用:
原帖由 jackma49 於 2010-7-31 11:25 AM 發表 查看引用來源
報名,我要報十個))))))))))))))))))))))))))))))))8.21
好耐冇見喇.....師父~~

引用:
原帖由 我個女叫布甸 於 2010-8-2 10:45 AM 發表 查看引用來源

好耐冇見喇.....師父~~
哇,雀雀點敢呀,叫到師父,呵,近來幾好嗎?真係好耐無見,幾時得閒出來浦

引用:
原帖由 jackma49 於 2010-8-2 11:13 AM 發表 查看引用來源

哇,雀雀點敢呀,叫到師父,呵,近來幾好嗎?真係好耐無見,幾時得閒出來浦
哈哈~~~師父.....你得O既~~:smile_40:
我而家邊有得浦丫....
個細女一歲未夠....
想玩都難喇~~:smile_39:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆