上一頁下一頁
發新話題

02/01CP伏特加歐州國際又大一歲溫女又多一年生辰團

收藏  |  訂閱
636  18.6k

引用:
原帖由 foootooo 於 2009-12-17 11:42 PM 發表 查看引用來源
我攬R咪重危險,果D新助理同MM殺咗我都遲!
唔會嘅, 你咁靚仔, 分分鐘可能係佢地攬番你轉頭呢 :smile_o12::smile_o12:

:smile_04: :smile_04: 玩得開心d:smile_04: :smile_04: :smile_04:

各位早晨

星期五啦, 仲係好凍, 大家要保重

引用:
原帖由 34304 於 2009-12-18 10:17 發表 查看引用來源
各位早晨
星期五啦, 仲係好凍, 大家要保重
早晨34兄..唔好大喊"大家要保重"呀.:smile_38:.昨天有位師兄叫完就生病了

引用:
原帖由 TCLHK 於 2009-12-18 11:21 AM 發表 查看引用來源
早晨34兄..唔好大喊"大家要保重"呀.:smile_38:.昨天有位師兄叫完就生病了
佢就係無聽我既忠告 :smile_39: :smile_39:

引用:
原帖由 34304 於 2009-12-18 11:40 發表 查看引用來源

佢就係無聽我既忠告 :smile_39: :smile_39:
您既忠告是什麼 ? :smile_14:

引用:
原帖由 TCLHK 於 2009-12-18 11:46 AM 發表 查看引用來源

就係要好好保重身體,

引用:
原帖由 TCLHK 於 2009-12-18 11:46 AM 發表 查看引用來源
執兩劑嘛 :smile_o01::smile_o01:

引用:
原帖由 TCLHK 於 18/12/2009 11:21 AM 發表 查看引用來源
係喎,重未見佢出現喎!平時依個時間實上來架。

引用:
原帖由 foootooo 於 2009-12-18 13:17 發表 查看引用來源

係喎,重未見佢出現喎!平時依個時間實上來架。

佢真係生病了:smile_38:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆