上一頁下一頁
發新話題

12.25 (六) 唱 K 團 ~~~~聖誕夜 狂歡時~~~~

收藏  |  訂閱
939  49.4k

引用:
原帖由 cpmiraton 於 2010-2-27 02:24 AM 發表 查看引用來源

多謝!你可以早一個鐘起身先算啦!:smile_o02:
依家申請都趕唔切..........................:smile_40:

不過原來好似有幾間中女分社.....星期日都可以辦証GA.....:smile_13:

引用:
原帖由 藍敵 於 2010-2-27 02:34 AM 發表 查看引用來源

依家申請都趕唔切..........................:smile_40:

不過原來好似有幾間中女分社.....星期日都可以辦証GA.....:smile_13:
沒所謂啦!下次見面同我吹一支啦!:smile_o11:

引用:
原帖由 cpmiraton 於 2010-2-27 02:50 AM 發表 查看引用來源

沒所謂啦!下次見面同我吹一支啦!:smile_o11:

搵囡囡頂得唔得.............

引用:
原帖由 藍敵 於 2010-2-27 03:03 AM 發表 查看引用來源

搵囡囡頂得唔得.............
你意思是女女一支,你一支? 可以呀!:smile_o01:

HAPPY BIRTHDAY  JOE.

引用:
原帖由 kingofsex 於 2010-2-27 10:23 AM 發表 查看引用來源

HAPPY BIRTHDAY  JOE.
有心有心!THANKS!

引用:
原帖由 藍敵 於 2010/2/27 02:34 AM 發表 查看引用來源

網上預約先啦.

引用:
原帖由 kingofsex 於 2010-2-27 10:32 AM 發表 查看引用來源

網上預約先啦.
現在先去CP玩下先!^0^

引用:
原帖由 藍敵 於 2010-2-27 02:34 AM 發表 查看引用來源

問蝦公......30分鐘OK

引用:
原帖由 kingofsex 於 2010-2-27 10:32 AM 發表 查看引用來源

網上預約先啦.
網上預約最快都要一個禮拜後先有期.............:smile_42:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆