上一頁下一頁
發新話題

誠徵36或以上單身男士, 做朋友,伴侶或渴望建立家庭生活均可(不要sp)(part 2)

收藏  |  訂閱
1.5k  30.2k

引用:
原帖由 chefung 於 2009-8-8 03:08 PM 發表 查看引用來源

我無擇...除了地區
band 1-3 都寄呀
反而 band 3 覺得我 overqualified.

我主打是學術成績好囉...無其他好處了
其他教育態度熱誠都係吹水
反而 band 3 覺得我 overqualified. >>>無話over 唔overqualifed.... 佢係要你 就是要你了

有邊1個老細唔想請d 正野.:smile_35: :smile_35:

physics 位好少. 故demand & supply 真的好重要

引用:
原帖由 michelle227 於 2009-8-8 03:09 PM 發表 查看引用來源

反而 band 3 覺得我 overqualified. >>>無話over 唔overqualifed.... 佢係要你 就是要你了
有個校長 challenge 我讀的中學,大學全是好的, 接觸的學生全是好的
話我唔會明差的學生點解唔明, 之後就唔識教明佢地...係咁 challenge 我...

我無反抗能力 XD

引用:
原帖由 chefung 於 2009-8-8 03:12 PM 發表 查看引用來源

有個校長 challenge 我讀的中學,大學全是好的, 接觸的學生全是好的
話我唔會明差的學生點解唔明, 之後就唔識教明佢地...係咁 challenge 我...

我無反抗能力 XD
佢唔想請你, 如果不是 不會這樣講的

:smile_35:佢係嫌你冇經驗:smile_35:

引用:
原帖由 chefung 於 2009-8-8 03:12 PM 發表 查看引用來源

我無反抗能力 XD
你幾高 講唔講得

引用:
原帖由 michelle227 於 2009-8-8 03:13 PM 發表 查看引用來源

佢唔想請你, 如果不是 不會這樣講的

:smile_35:佢係嫌你冇經驗:smile_35:
XDD
不過最後那個 challenge 我的校長請左我....

我請到佢俾 OFFER 我都呆左
不過是半職, 好多有經驗的老師不會和我爭

我自己面試都身經百戰 乜野把戲都玩過.

引用:
原帖由 michelle227 於 2009-8-8 03:14 PM 發表 查看引用來源

你幾高 講唔講得
178cm XD
178 lbs too :')

引用:
原帖由 chefung 於 2009-8-8 03:14 PM 發表 查看引用來源

XDD
不過最後那個 challenge 我的校長請左我....

我請到佢俾 OFFER 我都呆左
咁可能佢係想挫下你銳氣費時你太囂

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆