上一頁下一頁
發新話題

※→必壞站←※

收藏  |  訂閱
1.5k  25.9k

引用:
原帖由 apple724 於 2009-7-23 03:52 AM 發表 查看引用來源
   hi..我叫蒲蒲呀...你呢???但你要回答人野要用引用架....:smile_o13:
hi..我叫樂樂呀...你呢???但係好似流晒口水甘wo=p

而家我又瘦又樣衰,唔好睇同我唔夠膽...

引用:
原帖由 sansun654 於 2009-7-23 03:49 AM 發表 查看引用來源

哼:smile_o04: 你唔信問問apple:smile_o03:
DD..你唔明架嘞...佢以前同而家個樣都好得意架:smile_o05:

引用:
原帖由 bee_1437 於 2009-7-23 03:53 AM 發表 查看引用來源
你唔夠我黎ga喇:smile_o13:
唔試過又點知:smile_o10:

引用:
原帖由 sansun654 於 2009-7-23 03:52 AM 發表 查看引用來源

擺明挑機:smile_o13:
05年註冊得千6分:smile_o04:

引用:
原帖由 bee_1437 於 2009-7-23 03:50 AM 發表 查看引用來源

個個都係講呢句:smile_o13:
我今日比丫屎係咁串我可愛呢個2字囉:smile_o16:
你唔夠佢串咩:smile_o01:

引用:
原帖由 bb603 於 2009-7-23 03:53 AM 發表 查看引用來源
而家我又瘦又樣衰,唔好睇同我唔夠膽...
哥哥仔..同引用丫..如果唔係我地唔知你應緊邊個

引用:
原帖由 sansun654 於 2009-7-23 03:50 AM 發表 查看引用來源

你地兩個甘心急問人拎相架:smile_o10:
我同beeeee係咁架啦:smile_o11:

引用:
原帖由 apple724 於 2009-7-23 03:53 AM 發表 查看引用來源
   DD..你唔明架嘞...佢以前同而家個樣都好得意架:smile_o05:
:smile_o10: 我相信佢e家係會得意過我
以前就....
唉:smile_o01: 得意過我既bb都唔知出左世未

引用:
原帖由 apple724 於 2009-7-23 03:52 AM 發表 查看引用來源
   hi..我叫蒲蒲呀...你呢???但你要回答人野要用引用架....:smile_o13:
我叫彪彪

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆