上一頁下一頁
發新話題

朋友至上︿PART52︿爆靚爆型爆再聚^^

收藏  |  訂閱
1.5k  28.5k

引用:
原帖由 鐵藍17 於 2009-7-21 09:21 PM 發表 查看引用來源

:smile_o05: 主人一叫即返,藍藍咁正唔知去邊度揾~
藍藍 :smile_o05:

引用:
原帖由 lkk_alex 於 2009-7-21 09:36 PM 發表 查看引用來源

哈哈 唔知佢會唔會上O黎呢個POST 看看呢:smile_03: :smile_03:
就喺唔會先咁講

今日d人由早講到晚,,,笑個不停

不個我地成日都會有笑料爆

引用:
原帖由 心宜 於 2009-7-21 09:38 PM 發表 查看引用來源

就喺唔會先咁講

真大懵! 我唔記得留倩影

引用:
原帖由 lkk_alex 於 2009-7-21 09:41 PM 發表 查看引用來源

真大懵! 我唔記得留倩影
咪喺lo,果個都話點解唔影底佢,,,可以大開眼界

當時佢地話好多人望住,仲笑住即走

我問哥,臭唔臭,,佢話好很臭:smile_03: :smile_03: :smile_03: :smile_03:

引用:
原帖由 心宜 於 2009-7-21 09:45 PM 發表 查看引用來源

咪喺lo,果個都話點解唔影底佢,,,可以大開眼界

當時佢地話好多人望住,仲笑住即走

我問哥,臭唔臭,,佢話好很臭:smile_03: :smile_03: :smile_03: :smile_03:
真係好很臭架
你知唔知係咁臭既地方笑, 好辛苦架

引用:
原帖由 lkk_alex 於 2009-7-21 09:48 PM 發表 查看引用來源

真係好很臭架
你知唔知係咁臭既地方笑, 好辛苦架
就喺知,....你笑左幾耐呀,,當時有無lo感覺呀,,,d人喺咁望住

引用:
原帖由 心宜 於 2009-7-21 09:53 PM 發表 查看引用來源

就喺知,....你笑左幾耐呀,,當時有無lo感覺呀,,,d人喺咁望住
我好衰   笑得勁開心, 仲同出面D鑑賞家一齊有講有笑 :smile_03: :smile_03:

引用:
原帖由 lkk_alex 於 2009-7-21 09:57 PM 發表 查看引用來源

我好衰   笑得勁開心, 仲同出面D鑑賞家一齊有講有笑 :smile_03: :smile_03:
wa,,,,,,,,我又好想知你地點講法,,,

引用:
原帖由 心宜 於 2009-7-21 09:38 PM 發表

就喺唔會先咁講

但係呢單一定係經典:smile_03:

哈哈 晏D再傾
要洗白白 :smile_o05:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆