上一頁下一頁
發新話題

♡♥♡ 徵喜歡唱k朋友, 9/8又唱啦♡♥♡

收藏  |  訂閱
1.5k  35.2k

引用:
原帖由 清純 於 2009-7-26 12:53 AM 發表 查看引用來源

即刻叫你啦:smile_o12: 9/8你去唱k嗎:smile_38: jacky:smile_38:
我都唔知得唔得架~~~
呢家問又太早了...
and thx你讚我!:smile_o05:

引用:
原帖由 聊女 於 2009-7-26 12:51 AM 發表 查看引用來源

OH, SORRY, 死啦, 我D SPEED真係慢到, .......
有咩所謂,見多幾次,傾多d就知,你諗住背起d名呀:smile_14: :smile_30:

引用:
原帖由 聊女 於 2009-7-26 00:55 發表 查看引用來源

我食呢隻勁野來嫁, 香港無嫁, 要搵人買, 但係作用好似去油丸感呢,
我食左半年喇, 都冇咩用咁:smile_o03:
都係萬0有得賣個d...

引用:
原帖由 宣萱 於 2009-7-26 12:55 AM 發表 查看引用來源

:smile_45: 矛野啦.
唔洗咁既樣麻:smile_45:

引用:
原帖由 ArKit22 於 2009-7-26 00:56 發表 查看引用來源

有丫...果間我成日都去買既

返工一悶就會拎黎食
好好食架:smile_41:
下次介紹黎呀:smile_o06:

引用:
原帖由 心大人 於 2009-7-26 12:51 AM 發表 查看引用來源

我慣左一個係k房練歌架喎..
超級巨聲我入左圍..請多多支持
一個人:smile_45: 玩野呀:smile_30:

引用:
原帖由 清純 於 2009-7-26 12:55 AM 發表 查看引用來源

你係心大人女朋友呀:smile_40: 我係咪見過你一次:smile_40:
吓....女朋友..仲要見過一次:smile_27:

引用:
原帖由 心大人 於 2009-7-26 12:50 AM 發表 查看引用來源
再減咪殺死哂d仔仔:smile_47:
^^"我地未見過喎, 點會呀^^"我唔係禁好嫁咋>.<~~~

引用:
原帖由 townking 於 2009-7-26 12:52 AM 發表 查看引用來源

:smile_42: 我只係問下咋...
2個星期後先算...唔係一定去架=.=
我禁早約你,快d排假啦:smile_38:

引用:
原帖由 清純 於 2009-7-26 12:57 AM 發表 查看引用來源

一個人:smile_45: 玩野呀:smile_30:
咩喎...我好辛苦先入到圍...妳唔好笑我啦:smile_42:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆