上一頁下一頁
發新話題

冷冷清清吉房中~!!!認真徵朋友!!!~~18~80歲都入黎坐坐啊!![另徵愛BEATBOX 人仕!!]

收藏  |  訂閱
801  17.2k

引用:
原帖由 niks 於 7/7/2009 15:32 發表 查看引用來源

還可以啦...沉晚同個FD 吹水食飯呀嗎..
好耐都無出過夜街啦.~!!!
咁happy..:smile_o01: 有時間咪join 下我地囉~我地有時都搞下食飯呀, 邊邊呀...咁囉~~~

引用:
原帖由 我鍾意小魔鬼 於 2009-7-7 03:33 PM 發表 查看引用來源
咁happy..:smile_o01: 有時間咪join 下我地囉~我地有時都搞下食飯呀, 邊邊呀...咁囉~~~
係係~? 不過我新手黎啊..
怕唔怕阻住啊~?!

引用:
原帖由 niks 於 7/7/2009 15:35 發表 查看引用來源

係係~? 不過我新手黎啊..
怕唔怕阻住啊~?!
朋友唔出嚟就唔會識嘛~:smile_o12:

引用:
原帖由 我鍾意小魔鬼 於 2009-7-7 03:39 PM 發表 查看引用來源
朋友唔出嚟就唔會識嘛~:smile_o12:
都岩既..~^^

引用:
原帖由 niks 於 7/7/2009 15:40 發表 查看引用來源

都岩既..~^^
咪係囉...有時留意下我個post 既topic 啦~:smile_o12:

引用:
原帖由 我鍾意小魔鬼 於 2009-7-7 04:00 PM 發表 查看引用來源
咪係囉...有時留意下我個post 既topic 啦~:smile_o12:
^^知道知道~~~不過咁多個POST , 我成日都跟唔切~~XDD

唔得啦...頂唔順啦..~!!去做GYM 發洩下先..~!!
會死人的`!!

引用:
原帖由 niks 於 2009-7-7 04:39 PM 發表 查看引用來源
唔得啦...頂唔順啦..~!!去做GYM 發洩下先..~!!
會死人的`!!
而家去嗎:smile_o04:

引用:
原帖由 niks 於 7/7/2009 16:34 發表 查看引用來源

^^知道知道~~~不過咁多個POST , 我成日都跟唔切~~XDD
我個post 叫~夜遊館~呀~:smile_o12:

引用:
原帖由 pink*ki 於 2009-7-7 04:48 PM 發表 查看引用來源

而家去嗎:smile_o04:
係呀...岩岩去完啊...!!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆