上一頁下一頁
發新話題

(至暈飯局版)~Discuss~ 足球隊 徵 靚女觀眾 & 啦啦隊~174

收藏  |  訂閱
769  23.8k

引用:
原帖由 朱大少 於 2009-6-17 11:21 AM 發表 查看引用來源

對腳依家好零攰.......:smile_o03:
我都係~~~明明唔係走得好多~~~隻腳都勁累~~~~~~~~~~

引用:
原帖由 PeCk 於 2009-6-17 02:17 發表 查看引用來源
雜牌軍咩賽果呀??:smile_38:

我地果邊贏 5:3
古莊臣  
喂喂, 友賽小喇叭係 22 號而唔係星期日喎:smile_13:

各位黎到既請報名, 夠唔夠人都要聽日覆人地:smile_38:

引用:
原帖由 中越混血兒 於 2009-6-17 12:02 PM 發表 查看引用來源

喂喂, 友賽小喇叭係 22 號而唔係星期日喎:smile_13:

各位黎到既請報名, 夠唔夠人都要聽日覆人地:smile_38:
22唔得呀~~:smile_13:

午%晒:smile_o15:

引用:
原帖由 shizuka 於 2009-6-17 03:07 PM 發表 查看引用來源
午%晒:smile_o15:
%~~

引用:
原帖由 dee07 於 2009-6-17 15:07 發表 查看引用來源

%~~
好#得閒咁喎:smile_o10:

引用:
原帖由 shizuka 於 2009-6-17 03:09 PM 發表 查看引用來源

好#得閒咁喎:smile_o10:
好%忙架~~~

引用:
原帖由 dee07 於 2009-6-17 15:11 發表 查看引用來源

好%忙架~~~
真係唔%該你百忙都抽空回覆我喎:smile_o06:

轉載, 邊個有埃瘋就留意下啦

iPhone OS 3.0 將支援 MMS
香港地區6月18日凌晨1時正式發放
文: Ray Wai / 新聞中心

於WWDC 2009 大會上發佈的 iPhone OS 3.0 系統將於香港時間 6 月 18 日凌晨 1 時供用家下載,其中將支援 MMS功能, iPhone 3G 的香港代理商 3HK 宣佈將於 6 月 26 日前為用家更改現時於網上收取 MMS 的方式。

iPhoneOS 3.0 系統發佈在即,不少用家亦引頸以待,廠商聲稱加入了 100 樣新功能,包括用家期待以久的 Cut, Copy &Paste 指令、更多內置軟件支援橫向顯示、 MMS 功能、 Search 內容、 Spotlight 、多國語言輸入支援、分享Internet 的 Tethering 功能、 Push Notification 、支援 Peer to Peer 連接,以及只限Mobile Me 用家,能追蹤手機及遙距刪除資料的新功能 Find My iPhone 等。

然而,不少用家均認為,這些功能應於較早時間推出,才能追近一般智能手機的水平。而此次更新並未包括 iPhone 3GS 的新功能如 Voice Control、可整合 Google Map 的數碼羅盤、拍攝短片,以及內建 Nike+ 功能等。業界普遍認為這是保障 iPhone 3GS的獨特性和與舊產品的分野。

香港區用家可以透過新版本的 iTune 軟件並於 6 月 18 日凌晨 1時後下載及升級,而 3HK 亦將為用家提升現時於網上收取 MMS 的服務,升級後網上的 MMS 收件箱將會被取代。如用家希望於 6 月 26日前自行更新此項服務,可向 3HK 查詢。

想收隊添:smile_13:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆