上一頁下一頁
發新話題

魔B團徵蒸精晶人入黎吹下水*~Round258

收藏  |  訂閱
736  6.3k

仲有相簿d相del哂:smile_13:

引用:
原帖由 wingmei 於 2009-4-15 11:41 PM 發表 查看引用來源

佢fb轉左張相,好恐怖:smile_42: 。
我都見呀…

引用:
原帖由 wingmei 於 2009-4-15 11:43 PM 發表 查看引用來源
仲有相簿d相del哂:smile_13:
:smile_14: :smile_14: 吓?真架?呢樣我冇為意…
死喇…點算…:smile_27: :smile_27:

引用:
原帖由 遨凡 於 2009-4-15 23:45 發表 查看引用來源

:smile_14: :smile_14: 吓?真架?呢樣我冇為意…
死喇…點算…:smile_27: :smile_27:
我都係頭先見到:smile_42:

似乎佢真係好嬲我地 點算好呀 凡凡:')

引用:
原帖由 wingmei 於 2009-4-15 11:47 PM 發表 查看引用來源

我都係頭先見到:smile_42:

似乎佢真係好嬲我地 點算好呀 凡凡:')
我啱啱都上咗去望過!:smile_27:
我都唔知點算好呀!又搵唔到佢! 至少希望話佢知,我哋真係冇心的!我真係已經出咗門的了!:')

引用:
原帖由 遨凡 於 2009-4-15 23:52 發表 查看引用來源

我啱啱都上咗去望過!:smile_27:
我都唔知點算好呀!又搵唔到佢! 至少希望話佢知,我哋真係冇心的!我真係已經出咗門的了!:')
要怪就怪我啦 :')

引用:
原帖由 wingmei 於 2009-4-15 11:56 PM 發表 查看引用來源

要怪就怪我啦 :')
係我唔好… 晏晝唔出嚟…但夜晚我真係出的…
kelly快啲返嚟喇!我請你食大雞餐喇!:smile_24:

引用:
原帖由 遨凡 於 2009-4-15 23:58 發表 查看引用來源

係我唔好… 晏晝唔出嚟…但夜晚我真係出的…
kelly快啲返嚟喇!我請你食大雞餐喇!:smile_24:
係我,明明得閒,夜晚都唔出來,係我唔好,係我衰。

可能佢要 d 時間冷靜0下呢 ~
你0地咪用呢 d 時間諗0下點氹返佢 lo ~~

引用:
原帖由 wingmei 於 2009-4-16 12:00 AM 發表 查看引用來源

係我,明明得閒,夜晚都唔出來,係我唔好,係我衰。
唉…而家唯有等佢出返嚟…先可以同佢道個歉…

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆